Kremet pasta med smørstekt brokkoli
Pasta kan være superenkelt å lage og passer derfor perfekt i en travel hverdag. Prøv for eksempel kremet pasta med smørstekt brokkoli. Noe av det viktigste med denne retten, er å ikke koke pastaen for lenge. Få ting er så kjedelig som overkokt pasta. Pass også på at brokkolien ikke blir for mye stekt. Den skal ha god tyggemotstand når den er ferdig. Pastaen serveres med litt god extra virgin olivenolje og et dryss havsalt. Om du har ristede pinjekjerner tilgjengelig, vil dette også smake kjempegodt til retten.
Pasta kan være superenkelt å lage og passer derfor perfekt i en travel hverdag. Prøv for eksempel kremet pasta med smørstekt brokkoli. Noe av det viktigste med denne retten, er å ikke koke pastaen for lenge. Få ting er så kjedelig som overkokt pasta. Pass også på at brokkolien ikke blir for mye stekt. Den skal ha god tyggemotstand når den er ferdig. Pastaen serveres med litt god extra virgin olivenolje og et dryss havsalt. Om du har ristede pinjekjerner tilgjengelig, vil dette også smake kjempegodt til retten.
Ingredienser
- 180 g tagliatelle
- 80 g erter, grønne
- olivenolje extra virgin
- 1 stk brokkoli, liten
- 1 stk sjalottløk
- 30 g parmesan
- 3 ss smør
- 0.5 stk sitron, revet skall
- 120 g kremost
- timian, fersk
- havsalt, etter smak
- pepper, etter smak
- 2 ss pinjekjerner, ristede (kan sløyfes)
Slik gjør du:
- 180 g tagliatelle
- 80 g erter, grønne
- olivenolje extra virgin
- 1 stk brokkoli, liten
- 1 stk sjalottløk
- 30 g parmesan
- 3 ss smør
- 0.5 stk sitron, revet skall
- 120 g kremost
- timian, fersk
- havsalt, etter smak
- pepper, etter smak
- 2 ss pinjekjerner, ristede (kan sløyfes)
