Enkle og gode retter er gull i en travel hverdag. Fersk spagetti med hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus er skikkelig trivselmat på hvilken som helst ukedag. Dette er en hyggelig middag å lage sammen med venner eller familie.
Enkle og gode retter er gull i en travel hverdag. Fersk spagetti med hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus er skikkelig trivselmat på hvilken som helst ukedag. Dette er en hyggelig middag å lage sammen med venner eller familie.
2 bokser hermetiske tomater, knuste, 400 gram per boks
2 fedd hvitløk, eller 3
1 stk gul løk
0.5 stk rød chili
1 håndfull basilikum, finhakket
salt
pepper
400 g fersk pasta
Finhakk hvitløk, løk og chili. Fres i olje til det er blankt. Senk temperaturen og tilsett tomatboksene.
Tilsett finhakket basilikum og la det putre på svak varme. Når den etterhvert tykner kan du spe i litt vann.
Lag kjøttbollene. Bland sammen alle ingredienser i en bolle/kjøkkenmaskin.
Form boller. Varm en tykk stekepanne eller gryte. Ha i godt med olje/smør og stek bollene gylden. La de bli nesten gjennomstekt før du legger de i tomatsausen. La de putre på svak varme. Imens koker du pastaen som anvist på pakken.
Server varm med pasta. Topp med revet parmesan.
Bon appetit!
Finhakk hvitløk, løk og chili. Fres i olje til det er blankt. Senk temperaturen og tilsett tomatboksene.
Tilsett finhakket basilikum og la det putre på svak varme. Når den etterhvert tykner kan du spe i litt vann.
Lag kjøttbollene. Bland sammen alle ingredienser i en bolle/kjøkkenmaskin.
Form boller. Varm en tykk stekepanne eller gryte. Ha i godt med olje/smør og stek bollene gylden. La de bli nesten gjennomstekt før du legger de i tomatsausen. La de putre på svak varme. Imens koker du pastaen som anvist på pakken.