One pot pasta med kylling
I one pot pasta med kylling får mange gode smaker koke sammen til noe enda bedre.
Du har alle ingrediensene i en gryte, inkludert ukokt pasta. La det koke til pastaen er nesten perfekt kokt og væsken redusert til saus. Pastaen suger til seg smak underveis i kokingen og alt blir ferdig samtidig.
Denne gryten er en kremet variant med kylling, kantarell og spinat.
I one pot pasta med kylling får mange gode smaker koke sammen til noe enda bedre.
Du har alle ingrediensene i en gryte, inkludert ukokt pasta. La det koke til pastaen er nesten perfekt kokt og væsken redusert til saus. Pastaen suger til seg smak underveis i kokingen og alt blir ferdig samtidig.
Denne gryten er en kremet variant med kylling, kantarell og spinat.
Ingredienser
- 500 g kyllingfilet, eller kyllinglårfilet
- 400 g kantarell, eller annen sopp
- 2 stykker sjalottløk, eller 1 liten løk
- 2 fedd hvitløk
- olje, eller smør, til steking
- salt og kvernet pepper
- 5 dl kyllingkraft
- 3 dl fløte
- 350 g pasta, fettuccine, eller annen pasta
- 100 g spinat, fersk og renset
- parmesan, revet
- 1 bunt gressløk
- sitronskall, revet, kan sløyfes
Slik gjør du:
- 500 g kyllingfilet, eller kyllinglårfilet
- 400 g kantarell, eller annen sopp
- 2 stykker sjalottløk, eller 1 liten løk
- 2 fedd hvitløk
- olje, eller smør, til steking
- salt og kvernet pepper
- 5 dl kyllingkraft
- 3 dl fløte
- 350 g pasta, fettuccine, eller annen pasta
- 100 g spinat, fersk og renset
- parmesan, revet
- 1 bunt gressløk
- sitronskall, revet, kan sløyfes
