Til hovedinnhold

Pasta med friske tomater

25 min

En superenkel «saus» til pasta er rett og slett hakkede ferske tomater. Blandet med hvitløk, olivenolje, persille og basilikum. Sammen med nykokt pasta og revet parmesan blir det helt enkelt helt perfekt.

Lagret av 482 brukere
Pasta med friske tomater

En superenkel «saus» til pasta er rett og slett hakkede ferske tomater. Blandet med hvitløk, olivenolje, persille og basilikum. Sammen med nykokt pasta og revet parmesan blir det helt enkelt helt perfekt.

Lagret av 482 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g spagetti
  • 500 g tomater, klasetomater og andre gode, modne tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss bladpersille
  • 3 ss basilikum
  • flaksalt
  • sort pepper
  • parmesan

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g spagetti
  • 500 g tomater, klasetomater og andre gode, modne tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss bladpersille
  • 3 ss basilikum
  • flaksalt
  • sort pepper
  • parmesan
Fjern stilkfestet på tomatene og skjær tomatene i små biter. Bland tomatene med finhakket hvitløk, olivenolje, persille, basilikum og en god klype flaksalt.
Kok pastaen «al dente» i godt saltet vann.
Hell av kokevannet og bland pastaen sammen med tomatene.
Serveres umiddelbart med revet parmesan, litt ekstra olivenolje og kvernet sort pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Fjern stilkfestet på tomatene og skjær tomatene i små biter. Bland tomatene med finhakket hvitløk, olivenolje, persille, basilikum og en god klype flaksalt.
Kok pastaen «al dente» i godt saltet vann.
Hell av kokevannet og bland pastaen sammen med tomatene.
Serveres umiddelbart med revet parmesan, litt ekstra olivenolje og kvernet sort pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?