En superenkel «saus» til pasta er rett og slett hakkede ferske tomater. Blandet med hvitløk, olivenolje, persille og basilikum. Sammen med nykokt pasta og revet parmesan blir det helt enkelt helt perfekt.
En superenkel «saus» til pasta er rett og slett hakkede ferske tomater. Blandet med hvitløk, olivenolje, persille og basilikum. Sammen med nykokt pasta og revet parmesan blir det helt enkelt helt perfekt.
500 g tomater, klasetomater og andre gode, modne tomater
2 fedd hvitløk
3 ss olivenolje
2 ss bladpersille
3 ss basilikum
flaksalt
sort pepper
parmesan
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
400 g spagetti
500 g tomater, klasetomater og andre gode, modne tomater
2 fedd hvitløk
3 ss olivenolje
2 ss bladpersille
3 ss basilikum
flaksalt
sort pepper
parmesan
Fjern stilkfestet på tomatene og skjær tomatene i små biter. Bland tomatene med finhakket hvitløk, olivenolje, persille, basilikum og en god klype flaksalt.
Kok pastaen «al dente» i godt saltet vann.
Hell av kokevannet og bland pastaen sammen med tomatene.
Serveres umiddelbart med revet parmesan, litt ekstra olivenolje og kvernet sort pepper.
Bon appetit!
Fjern stilkfestet på tomatene og skjær tomatene i små biter. Bland tomatene med finhakket hvitløk, olivenolje, persille, basilikum og en god klype flaksalt.
Kok pastaen «al dente» i godt saltet vann.
Hell av kokevannet og bland pastaen sammen med tomatene.
Serveres umiddelbart med revet parmesan, litt ekstra olivenolje og kvernet sort pepper.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto