Når det er krabbesesong, er ferdigrensede krabbeskjell både billig og supergodt. Et skjell passer perfekt til to porsjoner av denne krabbepastaen med lodderogn, og ingenting passer vel bedre i sommervarmen enn en superenkel og rask pastarett til middag.
Når det er krabbesesong, er ferdigrensede krabbeskjell både billig og supergodt. Et skjell passer perfekt til to porsjoner av denne krabbepastaen med lodderogn, og ingenting passer vel bedre i sommervarmen enn en superenkel og rask pastarett til middag.
Kok pasta som anvist på pakken. Sil av vannet og ha pastaen tilbake i kjelen med litt olivenolje.
Finhakk rødløk og bland inn i pasten sammen med rømme og dill.
Vask og tørk sitronen godt og rasp skallet over i pastaen. Bruk helst økologisk sitron, da dette skallet ikke er vokset og sprøytet. Det smaker også mye bedre.
Legg av krabbekloen og vend inn krabbekjøttet. Spar gjerne litt til topping. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Fordel pastaen på to tallerkener og topp med litt rogn, ekstra dill og krabbekjøtt. Server med en sitronbåt og smak til med sitronsaft.
Bon appetit!
Kok pasta som anvist på pakken. Sil av vannet og ha pastaen tilbake i kjelen med litt olivenolje.
Finhakk rødløk og bland inn i pasten sammen med rømme og dill.
Vask og tørk sitronen godt og rasp skallet over i pastaen. Bruk helst økologisk sitron, da dette skallet ikke er vokset og sprøytet. Det smaker også mye bedre.
Legg av krabbekloen og vend inn krabbekjøttet. Spar gjerne litt til topping. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Fordel pastaen på to tallerkener og topp med litt rogn, ekstra dill og krabbekjøtt. Server med en sitronbåt og smak til med sitronsaft.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto