rask

One pot pasta - Pasta med salsiccia

30 min

Denne pastaen med salsiccia er verdens enkleste middag, fordi det er en såkalt one pot pasta: Du har alle ingrediensene i en gryte, inkludert ukokt pasta - og lar det koke til pastaen er kokt og væsken redusert. Det blir en supergod pasta, og mye mindre oppvask. 

3349 har lagret denne
One pot pasta - Pasta med salsiccia

Denne pastaen med salsiccia er verdens enkleste middag, fordi det er en såkalt one pot pasta: Du har alle ingrediensene i en gryte, inkludert ukokt pasta - og lar det koke til pastaen er kokt og væsken redusert. Det blir en supergod pasta, og mye mindre oppvask. 

3349 har lagret denne
4
porsjoner
  • 300 g Salsiccia, eller annen godt krydret pølse
  • 250 g sjampinjong
  • olivenolje
  • 350 g pasta
  • 8 dl kjøttkraft, eller god grønnsaksbuljong
  • 350 g cherrytomater
  • 1 håndfull basilikum
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • parmesan
Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g Salsiccia, eller annen godt krydret pølse
  • 250 g sjampinjong
  • olivenolje
  • 350 g pasta
  • 8 dl kjøttkraft, eller god grønnsaksbuljong
  • 350 g cherrytomater
  • 1 håndfull basilikum
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • parmesan
Klem pølsefarsen ut av skinnet, slik at du lager små ujevne kjøttboller. Rens og skjær sjampinjongen i skiver.
Bruk en romslig gryte, tilsett olje og stek kjøttbollene gylne. Tilsett sopp og fres videre til soppen får litt farge.
Ha i pasta, kraft, tomater, en god klype salt og noen runder kvernet pepper. Gi det hele et oppkok og kok videre til pastaen er ferdigkokt. Samtidig skal også væskemengden ha blitt redusert til saus.
Rør av og til slik at det ikke fester seg i bunnen av gryten.
Juster smaken med salt og pepper og rør til slutt inn basilikum. Server pastaen med revet parmesan.
woman cooking

Bon appetit!

Klem pølsefarsen ut av skinnet, slik at du lager små ujevne kjøttboller. Rens og skjær sjampinjongen i skiver.
Bruk en romslig gryte, tilsett olje og stek kjøttbollene gylne. Tilsett sopp og fres videre til soppen får litt farge.
Ha i pasta, kraft, tomater, en god klype salt og noen runder kvernet pepper. Gi det hele et oppkok og kok videre til pastaen er ferdigkokt. Samtidig skal også væskemengden ha blitt redusert til saus.
Rør av og til slik at det ikke fester seg i bunnen av gryten.
Juster smaken med salt og pepper og rør til slutt inn basilikum. Server pastaen med revet parmesan.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?