Har du ikke fått opp øynene for den sunne, lette og grønne «pastaen» ennå, kommer du garantert til å gjøre det når du har prøvd denne retten! Sunt og godt vegetaralternativ til hverdagsmiddagen - lett å lage er det også.
Har du ikke fått opp øynene for den sunne, lette og grønne «pastaen» ennå, kommer du garantert til å gjøre det når du har prøvd denne retten! Sunt og godt vegetaralternativ til hverdagsmiddagen - lett å lage er det også.
Bruk en grønsaksskreller, ostehøvel eller mandolin og skjær squashen i tynne bånd (ikke bruk den innerste myke kjernen). Skjær båndene i tynne strimler (det gjør ingenting om det ikke blir helt perfekt).
Del tomatene i to og svis ut det meste av kjernen, skjær tomatkjøttet i terninger.
Bruk en stor stekepanne og fres hvitløken i olje og smør over middels høy varme til hvitløken blir myk. Tilsett squashen og fres alt raskt (maks et minutt) til squashen begynner å mykne. Krydre med salt og kvernet pepper.
Tilsett tomater og basilikum og vend alt raskt sammen. Serveres umiddelbart (slik at ikke squashen begynner å slippe væske) med revet parmesan på toppen.
Bon appetit!
Bruk en grønsaksskreller, ostehøvel eller mandolin og skjær squashen i tynne bånd (ikke bruk den innerste myke kjernen). Skjær båndene i tynne strimler (det gjør ingenting om det ikke blir helt perfekt).
Del tomatene i to og svis ut det meste av kjernen, skjær tomatkjøttet i terninger.
Bruk en stor stekepanne og fres hvitløken i olje og smør over middels høy varme til hvitløken blir myk. Tilsett squashen og fres alt raskt (maks et minutt) til squashen begynner å mykne. Krydre med salt og kvernet pepper.
Tilsett tomater og basilikum og vend alt raskt sammen. Serveres umiddelbart (slik at ikke squashen begynner å slippe væske) med revet parmesan på toppen.