Til hovedinnhold

Bredbåndspasta med italiensk pølse, sopp og mild gorgonzola

25 min

Bredbåndspasta med italiensk pølse, sopp og mild gorgonzola føles litt eksklusivt, men er fortsatt superenkelt!

Salsiccia er en godt krydret, italiensk rå medisterpølse. Som et alternativ kan du bruke andre smakfulle pølser eller godt krydret medisterfarse.

Lagret av 571 brukere
Bredbåndspasta med italiensk pølse, sopp og mild gorgonzola

Bredbåndspasta med italiensk pølse, sopp og mild gorgonzola føles litt eksklusivt, men er fortsatt superenkelt!

Salsiccia er en godt krydret, italiensk rå medisterpølse. Som et alternativ kan du bruke andre smakfulle pølser eller godt krydret medisterfarse.

Lagret av 571 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 150 g sopp, steinsopp, aromasopp og østerssopp
  • 300 g salsicca
  • 350 g tagliatelle
  • 100 g gorgonzola, dulche

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g sopp, steinsopp, aromasopp og østerssopp
  • 300 g salsicca
  • 350 g tagliatelle
  • 100 g gorgonzola, dulche
Rens soppen og del den i mindre biter.
Varm en stor stekepanne, helst med høye kanter, med en god skvett olivenolje. Klem pølsefarsen rett over i pannen. Del eventuelt farsen i mindre biter med stekespaden.
Stek til alt er lett gyllent. Tilsett soppen og la det hele syde over middels varme mens pastaen koker.
Kok pastaen i rikelig med godt saltet vann. Bruk omtrent en spiseskje salt per liter - smak på vannet.
Husk at pastaen skal kokes al dente. Det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand i den.
Hell av kokevannet og hell pastaen øyeblikkelig over i pannen. Fordel ostebitene over pastaen og vend alt godt sammen.
Serveres straks!
woman cooking

Bon appetit!

Rens soppen og del den i mindre biter.
Varm en stor stekepanne, helst med høye kanter, med en god skvett olivenolje. Klem pølsefarsen rett over i pannen. Del eventuelt farsen i mindre biter med stekespaden.
Stek til alt er lett gyllent. Tilsett soppen og la det hele syde over middels varme mens pastaen koker.
Kok pastaen i rikelig med godt saltet vann. Bruk omtrent en spiseskje salt per liter - smak på vannet.
Husk at pastaen skal kokes al dente. Det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand i den.
Hell av kokevannet og hell pastaen øyeblikkelig over i pannen. Fordel ostebitene over pastaen og vend alt godt sammen.
Serveres straks!
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?