Bucatini er en hul spagetti og gir en morsom vri på denne veldig enkle pastamiddagen. Pecorino er en italiensk fast ost laget av sauemelk. Både pecorino og parmesan kan erstattes med norske faste og smaksrike oster.
Bucatini er en hul spagetti og gir en morsom vri på denne veldig enkle pastamiddagen. Pecorino er en italiensk fast ost laget av sauemelk. Både pecorino og parmesan kan erstattes med norske faste og smaksrike oster.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende godt saltet vann (bruk omtrent en spiseskje salt per liter, smak på vannet!). Husk at pastaen skal kokes «al dente» det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand i pastaen.
Ta vare på omtrent halvannen desiliter av kokevannet når du heller den perfekt kokte pastaen over i et dørslag.
Hell kokevannet over i en romslig panne. Kok opp og visp smøret inn i vannet. Hell pastaen over i pannen og skru av varmen. Dryss over ost og pepper og bland alt godt sammen. Serveres straks!
Bon appetit!
Kok pastaen i rikelig med fosskokende godt saltet vann (bruk omtrent en spiseskje salt per liter, smak på vannet!). Husk at pastaen skal kokes «al dente» det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand i pastaen.
Ta vare på omtrent halvannen desiliter av kokevannet når du heller den perfekt kokte pastaen over i et dørslag.
Hell kokevannet over i en romslig panne. Kok opp og visp smøret inn i vannet. Hell pastaen over i pannen og skru av varmen. Dryss over ost og pepper og bland alt godt sammen. Serveres straks!