rask
Spagetti med sitron, chili, hvitløk og persille
25 min
Spagetti med sitron, chili, hvitløk og persille gjør du ferdig på tjue minutter. Den smaker deilig og er veldig enkel å lage!
2705 har lagret denne
Foto: Sara Johannessen Meek
Spagetti med sitron, chili, hvitløk og persille gjør du ferdig på tjue minutter. Den smaker deilig og er veldig enkel å lage!
2705 har lagret denne
2
porsjoner
- 2 fedd hvitløk, finhakket eller most
- 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
- 2 ss sitronskall, finrevet
- 2 ss sitronsaft
- 4 ss olivenolje
- 0.75 dl bladpersille, hakket
- 200 g spagetti
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 fedd hvitløk, finhakket eller most
- 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
- 2 ss sitronskall, finrevet
- 2 ss sitronsaft
- 4 ss olivenolje
- 0.75 dl bladpersille, hakket
- 200 g spagetti
Bland sammen hvitløk, chili, sitronskall, sitronsaft, olivenolje og persille.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende, godt saltet vann. Bruk omtrent en spiseskje salt per liter, og smak på vannet!
Husk at pastaen skal kokes «al dente». Det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand.
Hell av kokevannet og bland spagettien straks sammen med olje og urteblandingen.

Bon appetit!
Bland sammen hvitløk, chili, sitronskall, sitronsaft, olivenolje og persille.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende, godt saltet vann. Bruk omtrent en spiseskje salt per liter, og smak på vannet!
Husk at pastaen skal kokes «al dente». Det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand.
Hell av kokevannet og bland spagettien straks sammen med olje og urteblandingen.