Pasta treccine med krydret italiensk pølse
Pasta med salsiccia er en superenkel familiefavoritt som krever sin pølse men den er til gjengjeld verdt å lete etter. Salsiccia er en godt krydret italiensk medisterpølse. Som et alternativ kan du bruke andre smakfulle grove pølser, og de bør helst være rå. Tips: Du kan også lage en hvit variant. Erstatt tomatene med 2 desiliter matfløte. La det koke opp før du rører inn en håndfull revet parmesan og en håndfull grovhakkede valnøtter. Dryss over hakket persille ved servering. Nydelig!
Pasta med salsiccia er en superenkel familiefavoritt som krever sin pølse men den er til gjengjeld verdt å lete etter. Salsiccia er en godt krydret italiensk medisterpølse. Som et alternativ kan du bruke andre smakfulle grove pølser, og de bør helst være rå. Tips: Du kan også lage en hvit variant. Erstatt tomatene med 2 desiliter matfløte. La det koke opp før du rører inn en håndfull revet parmesan og en håndfull grovhakkede valnøtter. Dryss over hakket persille ved servering. Nydelig!
- 250 g pasta, treccine eller annen rustikk pastatype
- 300 g kjøttpølse, salsiccia eller annen rå krydret pølse
- 300 g tomat, gode og modne
- 0.5 stk rød chili
- olivenolje
- basilikumblader
- parmesan, revet
- salt
- pepper
- 250 g pasta, treccine eller annen rustikk pastatype
- 300 g kjøttpølse, salsiccia eller annen rå krydret pølse
- 300 g tomat, gode og modne
- 0.5 stk rød chili
- olivenolje
- basilikumblader
- parmesan, revet
- salt
- pepper
