Varm stekeovnen til 120 grader. Grovhakk løk, hvitløk og gulrot.
Bruk en romslig ildfast gryte og brun alle oksehalestykkene i gryten. Ta dem opp av gryten så lenge og brun grønnsakene i samme gryte. Legg oksehalene tilbake igjen. Tilsett knuste tomater og laurbærblad.
Fyll opp med vann til det så vidt dekker halene. La det hele få et oppkok på plate. Dekk gryten med tett lokk (aluminiumsfolie kan også brukes) og sett den inn i stekeovnen. La oksehalene stå der i 3-4 timer. Kjøttet skal bli helt mørt.
Løft de ferdigkokte oksehalene opp av kraften og plukk av kjøttet. Hvis kraften virker tynn kan du la den stå å koke inn til sausekonsistens mens du renser halene. Ha kjøttet tilbake i sausen og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen «al dente» i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og bland pastaen med oksehaleraguen eller server det hver for seg. Dryss over finhakket persille.
Bon appetit!
Varm stekeovnen til 120 grader. Grovhakk løk, hvitløk og gulrot.
Bruk en romslig ildfast gryte og brun alle oksehalestykkene i gryten. Ta dem opp av gryten så lenge og brun grønnsakene i samme gryte. Legg oksehalene tilbake igjen. Tilsett knuste tomater og laurbærblad.
Fyll opp med vann til det så vidt dekker halene. La det hele få et oppkok på plate. Dekk gryten med tett lokk (aluminiumsfolie kan også brukes) og sett den inn i stekeovnen. La oksehalene stå der i 3-4 timer. Kjøttet skal bli helt mørt.
Løft de ferdigkokte oksehalene opp av kraften og plukk av kjøttet. Hvis kraften virker tynn kan du la den stå å koke inn til sausekonsistens mens du renser halene. Ha kjøttet tilbake i sausen og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen «al dente» i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og bland pastaen med oksehaleraguen eller server det hver for seg. Dryss over finhakket persille.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto