Mats Møller Dæhlis favorittpasta
Dette er Mats Møller Dæhlis favorittpasta dagen før kamp! På reise spises det også som regel pasta og kylling før kamper, men da varierer smaken litt fra hotell til hotell. Får han spise kampmat hjemme, er det imidlertid denne varianten med kylling og chorizo som er favoritten, skriver kokebokforfatter Mette Møller om oppskriften i boken «Fotballmat».
Server gjerne pastaretten med en grønn salat til. Du kan godt bruke en halv purre i stedet for løk og smak til retten med forskjellige urter. Både timian og estragon er spennende sammen med kylling.
Oppskrift fra boken «Fotballmat» av Mette Møller.
Dette er Mats Møller Dæhlis favorittpasta dagen før kamp! På reise spises det også som regel pasta og kylling før kamper, men da varierer smaken litt fra hotell til hotell. Får han spise kampmat hjemme, er det imidlertid denne varianten med kylling og chorizo som er favoritten, skriver kokebokforfatter Mette Møller om oppskriften i boken «Fotballmat».
Server gjerne pastaretten med en grønn salat til. Du kan godt bruke en halv purre i stedet for løk og smak til retten med forskjellige urter. Både timian og estragon er spennende sammen med kylling.
Oppskrift fra boken «Fotballmat» av Mette Møller.
- penne, grov og fin
- 300 g kyllingfilet, i skiver
- 1 stk brokkoli, delt i buketter
- 80 g chorizopølse
- 1 stk løk
- olje, til steking
- 1 dl vann
- 2 dl fløte
- 0.5 ts cayennepepper
- pepper
- maldonsalt, kan sløyfes
- bladpersille, hakket
- parmesan
- penne, grov og fin
- 300 g kyllingfilet, i skiver
- 1 stk brokkoli, delt i buketter
- 80 g chorizopølse
- 1 stk løk
- olje, til steking
- 1 dl vann
- 2 dl fløte
- 0.5 ts cayennepepper
- pepper
- maldonsalt, kan sløyfes
- bladpersille, hakket
- parmesan
