200 g sopp, gjerne forskjellige typer, ferdig renset
olje, og smør til steking
2 fedd hvitløk, finhakket
4 stykker vårløk, skåret i tynne skiver
1 dl hvitvin, evt. kyllingkraft/buljong
2 dl fløte
salt
kvernet pepper
600 g tortellini, fersk med spinat og ricottafyll, evt. ravioli
parmesan, til servering
sitronskall, revet, til pynt
Fres soppen i litt olje over høy varme. Tilsett en skje smør, hvitløk og vårløk når væsken fra soppen har kokt inn. La det frese et lite minutt under omrøring.
Tilsett vin eller buljong og fløte og la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok pastaen som beskrevet på pakken. Fordel pastaen og soppblanding på tallerkener. Dryss over høvlet parmesan og revet sitronskall.
Bon appetit!
Fres soppen i litt olje over høy varme. Tilsett en skje smør, hvitløk og vårløk når væsken fra soppen har kokt inn. La det frese et lite minutt under omrøring.
Tilsett vin eller buljong og fløte og la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok pastaen som beskrevet på pakken. Fordel pastaen og soppblanding på tallerkener. Dryss over høvlet parmesan og revet sitronskall.