Denne retten lager du enkelt med tre ingredienser, og er en knallgod hverdagsfavoritt. Hvis du vil legge til en ingrediens vil jeg anbefale å toppe pastaretten med en god håndfull revet parmesan.
Tips til chorizopølse: Velg dulce som er mild eller piccante hvis du ønsker en sterkere utgave.
Denne retten lager du enkelt med tre ingredienser, og er en knallgod hverdagsfavoritt. Hvis du vil legge til en ingrediens vil jeg anbefale å toppe pastaretten med en god håndfull revet parmesan.
Tips til chorizopølse: Velg dulce som er mild eller piccante hvis du ønsker en sterkere utgave.
Skjær pølsen i små terninger. Rens og del brokkolien i små buketter.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende lettsaltet vann. Koketiden avhenger av pastatype.
Stek pølsebitene over middels varme. Fres pølsebitene (gjerne i en god klunk olivenolje), la det syde stille og rolig slik at pølsebitene gir fra seg både smak og farge.
Stek brokkolibukettene lett gylne over høy varme. Krydre med salt og litt kvernet pepper.
Hell vannet av pastaen og la den få renne godt av seg. Bland sammen pasta, brokkoli og chorizo. Vær nøye med å få med deg all oljen i pannen etter chorizoen. Serveres straks.
Bon appetit!
Skjær pølsen i små terninger. Rens og del brokkolien i små buketter.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende lettsaltet vann. Koketiden avhenger av pastatype.
Stek pølsebitene over middels varme. Fres pølsebitene (gjerne i en god klunk olivenolje), la det syde stille og rolig slik at pølsebitene gir fra seg både smak og farge.
Stek brokkolibukettene lett gylne over høy varme. Krydre med salt og litt kvernet pepper.
Hell vannet av pastaen og la den få renne godt av seg. Bland sammen pasta, brokkoli og chorizo. Vær nøye med å få med deg all oljen i pannen etter chorizoen. Serveres straks.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto