Forvarm ovnen til 180 grader. Del gresskaret i biter og ha i en ildfast form. Drypp over olivenolje og strø over salt.
Bak i ovnen til helt mør og litt gyllen. Knus med en gaffel og vend inn persille. Smak til med hvitløk, muskat, salt og pepper.
Del pastadeigen 4 like biter. Kjevle ut et og et emne av deigen på en godt melet kjøkkenbenk. Den skal være så tynn som mulig, men fortsatt tåler at du jobber litt med den uten at den revner. Lag to og to like leiver.
Legg en og en skje med fyllet i et regelmessig mønster utover den ene leiven. Pass på at det ikke ligger for tett, og at det er litt avstand til kanten. Legg den andre leiven forsiktig over. Press ut mest mulig luft av lommene som danner seg.
Kutt pastaen med et ravioli- eller pizzahjul. Du kan også bruke en kniv.
Gå over kantene på hver ravioli med fingrene for å sjekke at deigen er klemt godt sammen. Kok med en gang, eller dryss med litt mel og la ligge på kjøkkenbenken. De kan også fryses.
Kok i godt saltet vann i til den kjennes mør. Koketiden avhenger av tykkelsen, men du kan tenke at fersk pasta ikke skal være al dente på samme måte som tørket pasta. Den skal kjennes myk og god å tygge på, men fortsatt holde formen.
Vend raviolien i smøret, og server med salvieblader og revet parmesan på toppen.
Forvarm ovnen til 180 grader. Del gresskaret i biter og ha i en ildfast form. Drypp over olivenolje og strø over salt.
Bak i ovnen til helt mør og litt gyllen. Knus med en gaffel og vend inn persille. Smak til med hvitløk, muskat, salt og pepper.
Del pastadeigen 4 like biter. Kjevle ut et og et emne av deigen på en godt melet kjøkkenbenk. Den skal være så tynn som mulig, men fortsatt tåler at du jobber litt med den uten at den revner. Lag to og to like leiver.
Legg en og en skje med fyllet i et regelmessig mønster utover den ene leiven. Pass på at det ikke ligger for tett, og at det er litt avstand til kanten. Legg den andre leiven forsiktig over. Press ut mest mulig luft av lommene som danner seg.
Kutt pastaen med et ravioli- eller pizzahjul. Du kan også bruke en kniv.
Gå over kantene på hver ravioli med fingrene for å sjekke at deigen er klemt godt sammen. Kok med en gang, eller dryss med litt mel og la ligge på kjøkkenbenken. De kan også fryses.
Kok i godt saltet vann i til den kjennes mør. Koketiden avhenger av tykkelsen, men du kan tenke at fersk pasta ikke skal være al dente på samme måte som tørket pasta. Den skal kjennes myk og god å tygge på, men fortsatt holde formen.
Vend raviolien i smøret, og server med salvieblader og revet parmesan på toppen.