rask

Spaghetti alle vongole

30 min

Dette kan fort bli din nye favorittpastarett, og nå kan du lære å lage Spaghetti alle vongole på den autentiske måten. Det er ikke nødvendig å dampe skjellene i vin med løk, bare ha skjellene i gryta med et par fedd hvitløk og masse olivenolje. Enkelt og utrolig godt!

645 har lagret denne
Spagetti alle vongole

Dette kan fort bli din nye favorittpastarett, og nå kan du lære å lage Spaghetti alle vongole på den autentiske måten. Det er ikke nødvendig å dampe skjellene i vin med løk, bare ha skjellene i gryta med et par fedd hvitløk og masse olivenolje. Enkelt og utrolig godt!

645 har lagret denne
4
porsjoner
  • 320 g spagetti
  • 1 kg hjerteskjell
  • 1.5 dl olivenolje extra virgin
  • 2 fedd hvitløk, delt i to
  • bladpersille, finhakket
Unngå at skjermen går i dvale
  • 320 g spagetti
  • 1 kg hjerteskjell
  • 1.5 dl olivenolje extra virgin
  • 2 fedd hvitløk, delt i to
  • bladpersille, finhakket
Skyll skjellene i rikelig med ferskt vann så de slipper sand.
Kok spagetti etter anvisningene på pakken.
Varm oljen i en gryte sammen med hvitløken. Ha i hjerteskjellene og rør godt. Sett på lokket og la surre i 5-7 minutter, til skjellene har åpnet seg.
Sil kokekraften over i en annen beholder. La eventuell sand fra skjellene falle til bunnen og hell kraften tilbake i gryta.
Plukk ut musklene av omtrent halvparten av skjellene. Ha alt sammen tilbake i oljen .
Kok opp kraften. Ha skjell og muskler tilbake i gryta og smak til med persille, salt og pepper.
Vend pastaen i gryta med skjell. La alt sammen surre over varmen i 30 sekunder. Server.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll skjellene i rikelig med ferskt vann så de slipper sand.
Kok spagetti etter anvisningene på pakken.
Varm oljen i en gryte sammen med hvitløken. Ha i hjerteskjellene og rør godt. Sett på lokket og la surre i 5-7 minutter, til skjellene har åpnet seg.
Sil kokekraften over i en annen beholder. La eventuell sand fra skjellene falle til bunnen og hell kraften tilbake i gryta.
Plukk ut musklene av omtrent halvparten av skjellene. Ha alt sammen tilbake i oljen .
Kok opp kraften. Ha skjell og muskler tilbake i gryta og smak til med persille, salt og pepper.
Vend pastaen i gryta med skjell. La alt sammen surre over varmen i 30 sekunder. Server.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?