rask

Spaghetti alle vongole

30 min
Lagret av 614 brukere
Spagetti alle vongole
Lagret av 614 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 320 g spagetti
  • 1 kg hjerteskjell
  • 1.5 dl olivenolje extra virgin
  • 2 fedd hvitløk, delt i to
  • bladpersille, finhakket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 320 g spagetti
  • 1 kg hjerteskjell
  • 1.5 dl olivenolje extra virgin
  • 2 fedd hvitløk, delt i to
  • bladpersille, finhakket
Skyll skjellene i rikelig med ferskt vann så de slipper sand.
Kok spagetti etter anvisningene på pakken.
Varm oljen i en gryte sammen med hvitløken. Ha i hjerteskjellene og rør godt. Sett på lokket og la surre i 5-7 minutter, til skjellene har åpnet seg.
Sil kokekraften over i en annen beholder. La eventuell sand fra skjellene falle til bunnen og hell kraften tilbake i gryta.
Plukk ut musklene av omtrent halvparten av skjellene. Ha alt sammen tilbake i oljen .
Kok opp kraften. Ha skjell og muskler tilbake i gryta og smak til med persille, salt og pepper.
Vend pastaen i gryta med skjell. La alt sammen surre over varmen i 30 sekunder. Server.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll skjellene i rikelig med ferskt vann så de slipper sand.
Kok spagetti etter anvisningene på pakken.
Varm oljen i en gryte sammen med hvitløken. Ha i hjerteskjellene og rør godt. Sett på lokket og la surre i 5-7 minutter, til skjellene har åpnet seg.
Sil kokekraften over i en annen beholder. La eventuell sand fra skjellene falle til bunnen og hell kraften tilbake i gryta.
Plukk ut musklene av omtrent halvparten av skjellene. Ha alt sammen tilbake i oljen .
Kok opp kraften. Ha skjell og muskler tilbake i gryta og smak til med persille, salt og pepper.
Vend pastaen i gryta med skjell. La alt sammen surre over varmen i 30 sekunder. Server.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?