rask
Spaghetti alle vongole
30 min
Dette kan fort bli din nye favorittpastarett, og nå kan du lære å lage Spaghetti alle vongole på den autentiske måten. Det er ikke nødvendig å dampe skjellene i vin med løk, bare ha skjellene i gryta med et par fedd hvitløk og masse olivenolje. Enkelt og utrolig godt!
Lagret av 614 brukere
Dette kan fort bli din nye favorittpastarett, og nå kan du lære å lage Spaghetti alle vongole på den autentiske måten. Det er ikke nødvendig å dampe skjellene i vin med løk, bare ha skjellene i gryta med et par fedd hvitløk og masse olivenolje. Enkelt og utrolig godt!
Lagret av 614 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 320 g spagetti
- 1 kg hjerteskjell
- 1.5 dl olivenolje extra virgin
- 2 fedd hvitløk, delt i to
- bladpersille, finhakket
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 320 g spagetti
- 1 kg hjerteskjell
- 1.5 dl olivenolje extra virgin
- 2 fedd hvitløk, delt i to
- bladpersille, finhakket
Skyll skjellene i rikelig med ferskt vann så de slipper sand.
Kok spagetti etter anvisningene på pakken.
Varm oljen i en gryte sammen med hvitløken. Ha i hjerteskjellene og rør godt. Sett på lokket og la surre i 5-7 minutter, til skjellene har åpnet seg.
Sil kokekraften over i en annen beholder. La eventuell sand fra skjellene falle til bunnen og hell kraften tilbake i gryta.
Plukk ut musklene av omtrent halvparten av skjellene. Ha alt sammen tilbake i oljen .
Kok opp kraften. Ha skjell og muskler tilbake i gryta og smak til med persille, salt og pepper.
Vend pastaen i gryta med skjell. La alt sammen surre over varmen i 30 sekunder. Server.

Bon appetit!
Skyll skjellene i rikelig med ferskt vann så de slipper sand.
Kok spagetti etter anvisningene på pakken.
Varm oljen i en gryte sammen med hvitløken. Ha i hjerteskjellene og rør godt. Sett på lokket og la surre i 5-7 minutter, til skjellene har åpnet seg.
Sil kokekraften over i en annen beholder. La eventuell sand fra skjellene falle til bunnen og hell kraften tilbake i gryta.
Plukk ut musklene av omtrent halvparten av skjellene. Ha alt sammen tilbake i oljen .
Kok opp kraften. Ha skjell og muskler tilbake i gryta og smak til med persille, salt og pepper.
Vend pastaen i gryta med skjell. La alt sammen surre over varmen i 30 sekunder. Server.