Det blir ofte mye rester igjen etter all julematen. Her får du inspirasjon til hvordan du kan gjøre noe nytt med pinnekjøttet. Julemiddagen serveres i ny drakt i en ragu servert med pasta.
Det blir ofte mye rester igjen etter all julematen. Her får du inspirasjon til hvordan du kan gjøre noe nytt med pinnekjøttet. Julemiddagen serveres i ny drakt i en ragu servert med pasta.
Varm en stor, tykkbunnet gryte med litt olje. Tilsett så, løk, stangselleri, gulrøtter og hvitløk og stek blankt på medium varme. Tilsett rødvin og kok opp.
Ha så i tomatpuré, hermetiserte tomater, pinnekjøtt, laurbærblader, oksekraft oregano, muskat, sukker og timian. La dette putre på medium lav så det såvidt småkoker i 30 minutter.
Kok pastaen som anvist på pakken og server pinnekjøttraguen med revet parmesan på toppen.
Bon appetit!
Finhakk gulrøtter, stangselleri, løk,og hvitløk.
Varm en stor, tykkbunnet gryte med litt olje. Tilsett så, løk, stangselleri, gulrøtter og hvitløk og stek blankt på medium varme. Tilsett rødvin og kok opp.
Ha så i tomatpuré, hermetiserte tomater, pinnekjøtt, laurbærblader, oksekraft oregano, muskat, sukker og timian. La dette putre på medium lav så det såvidt småkoker i 30 minutter.
Kok pastaen som anvist på pakken og server pinnekjøttraguen med revet parmesan på toppen.