Turpasta

45 min

Turprofil Une Cecilie Oksvold synes det er viktig å kose seg når hun er på tur. Og det gjør hun ved å lage denne digge pastaretten, proppet full av smak og gode grønnsaker.

Og ikke bare smaker den godt – den er også så enkel å lage at man får det til ute i naturen!

Oppskrift: Une Cecilie Oksvold / @unececilie

74 har lagret denne
Turpasta
Foto: Harald Wanvik

Turprofil Une Cecilie Oksvold synes det er viktig å kose seg når hun er på tur. Og det gjør hun ved å lage denne digge pastaretten, proppet full av smak og gode grønnsaker.

Og ikke bare smaker den godt – den er også så enkel å lage at man får det til ute i naturen!

Oppskrift: Une Cecilie Oksvold / @unececilie

74 har lagret denne
2
porsjoner
  • 200 g pasta, gjerne fylte pastaputer
  • 200 g sopp
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløkspulver
  • 2 dl fløte, eller 1 boks crème fraîche
  • salt
  • pepper
  • hvitløkspepper
  • smør, til steking
Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g pasta, gjerne fylte pastaputer
  • 200 g sopp
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløkspulver
  • 2 dl fløte, eller 1 boks crème fraîche
  • salt
  • pepper
  • hvitløkspepper
  • smør, til steking
Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?