Turpasta

45 min
Lagret av 51 brukere
Turpasta
Foto: Harald Wanvik
Lagret av 51 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 200 g pasta, gjerne fylte pastaputer
  • 200 g sopp
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløkspulver
  • 2 dl fløte, eller 1 boks crème fraîche
  • salt
  • pepper
  • hvitløkspepper
  • smør, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g pasta, gjerne fylte pastaputer
  • 200 g sopp
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløkspulver
  • 2 dl fløte, eller 1 boks crème fraîche
  • salt
  • pepper
  • hvitløkspepper
  • smør, til steking
Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?