Turprofil Une Cecilie Oksvold synes det er viktig å kose seg når hun er på tur. Og det gjør hun ved å lage denne digge pastaretten, proppet full av smak og gode grønnsaker.
Og ikke bare smaker den godt – den er også så enkel å lage at man får det til ute i naturen!
Turprofil Une Cecilie Oksvold synes det er viktig å kose seg når hun er på tur. Og det gjør hun ved å lage denne digge pastaretten, proppet full av smak og gode grønnsaker.
Og ikke bare smaker den godt – den er også så enkel å lage at man får det til ute i naturen!
Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.
Bon appetit!
Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.