Banan- og søtpotetpannekaker
20 min
Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode.
– Jeg har «gjemt» søtpotet i røren, som gjør at de små får i seg ekstra vitaminer, sier matblogger og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen.
Oppskrift og foto: Ida Gran-Jansen / @idagranjansen
Lagret av 274 brukere
Foto: Ida Gran-Jansen
Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode.
– Jeg har «gjemt» søtpotet i røren, som gjør at de små får i seg ekstra vitaminer, sier matblogger og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen.
Oppskrift og foto: Ida Gran-Jansen / @idagranjansen
Lagret av 274 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 150 g søtpotet
- 2 stk egg
- 1 dl havregryn
- 2 stk banan
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 2 ss cashewnøtter
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 150 g søtpotet
- 2 stk egg
- 1 dl havregryn
- 2 stk banan
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 2 ss cashewnøtter
Skrell søtpoteten og del den i terninger. Kok den mør.
Ha egg, havregryn, bananer, bakepulver, salt, cashewnøtter og kokt søtpotet i en høy kolbe. Bruk en stavmikser til å blende alt til en glatt røre.
Stek små pannekaker i smør i en stekepanne. Server dem gjerne med friske bær, eller syltetøy.

Bon appetit!
Skrell søtpoteten og del den i terninger. Kok den mør.
Ha egg, havregryn, bananer, bakepulver, salt, cashewnøtter og kokt søtpotet i en høy kolbe. Bruk en stavmikser til å blende alt til en glatt røre.
Stek små pannekaker i smør i en stekepanne. Server dem gjerne med friske bær, eller syltetøy.