Til hovedinnhold

Proteinpannekaker med mango

15 min

Dette er et godt alternativ til de mer tradisjonelle bananpannekakene. Her er banan byttet ut med mango, og resultatet er gode proteinpannekaker, som er perfekte å ha med seg i matboksen.

Oppskriften er fra boken «Desirèes sunne matpakkebok» av Desirèe Andersen og gjengitt med tillatelse fra forlaget.

Lagret av 554 brukere
Tynne proteinpannekaker med mango passer godt i matboksen.

Dette er et godt alternativ til de mer tradisjonelle bananpannekakene. Her er banan byttet ut med mango, og resultatet er gode proteinpannekaker, som er perfekte å ha med seg i matboksen.

Oppskriften er fra boken «Desirèes sunne matpakkebok» av Desirèe Andersen og gjengitt med tillatelse fra forlaget.

Lagret av 554 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 300 g mango, fersk eller frossen
  • 4 stk egg
  • 4 ss havremel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts smør, til steking
  • 1 håndfull bær, til pynt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g mango, fersk eller frossen
  • 4 stk egg
  • 4 ss havremel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts smør, til steking
  • 1 håndfull bær, til pynt
Bland alle ingrediensene i en blender.
La røra stå og svelle noen minutter før du steker pannekakene i litt smør på middels varme.
Pynt med friske bær.
woman cooking

Bon appetit!

Bland alle ingrediensene i en blender.
La røra stå og svelle noen minutter før du steker pannekakene i litt smør på middels varme.
Pynt med friske bær.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?