Talor Brownes amerikanske pannekaker
Prøv Talor Brownes amerikanske pannekaker!
Donut-dronning Talor Browne har fått søtmonser i hovedstaden hektet på den amerikanske utgaven av smultringer. Til daglig driver hun Talormade, som selger kaffe og donuts. Hennes andre spesialitet er det hun kaller for fluffy, amerikanske pannekaker, og nå deler hun sin populære oppskrift med Godt.
Brownes favoritt-topping på pannekakene er lønnesirup og smør. Hun tipser dessuten om at sitronsaft og sukker, krydrede bananer og stekt egg med bacon er godt som topping.
Du kan også ha bær eller sjokoladebiter i pannekakene rett etter du har hellet røren i stekepannen.
Sitronsaft og melk kan erstattes med kulturmelk.
Oppskriften gir omtrent 7 pannekaker. Skal du doble oppskriften, dobler du alle ingrediensene bortsett fra natron.
Prøv Talor Brownes amerikanske pannekaker!
Donut-dronning Talor Browne har fått søtmonser i hovedstaden hektet på den amerikanske utgaven av smultringer. Til daglig driver hun Talormade, som selger kaffe og donuts. Hennes andre spesialitet er det hun kaller for fluffy, amerikanske pannekaker, og nå deler hun sin populære oppskrift med Godt.
Brownes favoritt-topping på pannekakene er lønnesirup og smør. Hun tipser dessuten om at sitronsaft og sukker, krydrede bananer og stekt egg med bacon er godt som topping.
Du kan også ha bær eller sjokoladebiter i pannekakene rett etter du har hellet røren i stekepannen.
Sitronsaft og melk kan erstattes med kulturmelk.
Oppskriften gir omtrent 7 pannekaker. Skal du doble oppskriften, dobler du alle ingrediensene bortsett fra natron.
- 1 ts sitronsaft
- 160 g melk
- 150 g hvetemel
- 20 g sukker
- 1 klype salt
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts natron
- 2 stk egg
- smør, til steking
- 1 ts sitronsaft
- 160 g melk
- 150 g hvetemel
- 20 g sukker
- 1 klype salt
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts natron
- 2 stk egg
- smør, til steking
