Bananpannekaker med havregryn
Brune bananer er et perfekt utgangspunkt for litt sunnere bananpannekaker med havregryn og yoghurt. Ved å skille eggene for så å piske eggehvitene og vende dem inn i røren før steking, får du skikkelig fluffy pannekaker i høy amerikansk stil.
Unn deg å lage bananpannekaker med havregryn til helgefrokosten, i ferien, eller en hverdagsmorgen du har litt ekstra tid.
Se video fra Matkanalen her på hvordan du lager mini-pannekaker på 1-2-3!
Brune bananer er et perfekt utgangspunkt for litt sunnere bananpannekaker med havregryn og yoghurt. Ved å skille eggene for så å piske eggehvitene og vende dem inn i røren før steking, får du skikkelig fluffy pannekaker i høy amerikansk stil.
Unn deg å lage bananpannekaker med havregryn til helgefrokosten, i ferien, eller en hverdagsmorgen du har litt ekstra tid.
Se video fra Matkanalen her på hvordan du lager mini-pannekaker på 1-2-3!
Ingredienser
- 3 stk egg
- 3 dl melk
- 2 dl yoghurt naturell
- 2 stk banan, modne
- 1 dl hvetemel
- 2 dl grov sammalt hvete, eller annet grovt mel
- 1 dl havregryn
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ss sukker
- smør, eller nøytral olje. til steking
Til servering
- banan, i skiver
- bær
- honning, eller sirup
Slik gjør du:
- 3 stk egg
- 3 dl melk
- 2 dl yoghurt naturell
- 2 stk banan, modne
- 1 dl hvetemel
- 2 dl grov sammalt hvete, eller annet grovt mel
- 1 dl havregryn
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ss sukker
- smør, eller nøytral olje. til steking
Til servering
- banan, i skiver
- bær
- honning, eller sirup
