rask
vegetar

Bananpannekaker med havregryn

30 min

Brune bananer er et perfekt utgangspunkt for litt sunnere bananpannekaker med havregryn og yoghurt. Ved å skille eggene for så å piske eggehvitene og vende dem inn i røren før steking, får du skikkelig fluffy pannekaker i høy amerikansk stil.

Unn deg å lage bananpannekaker med havregryn til helgefrokosten, i ferien, eller en hverdagsmorgen du har litt ekstra tid.

Se video fra Matkanalen her på hvordan du lager mini-pannekaker på 1-2-3!

1583 har lagret denne
Bananpannekaker med havregryn og grovt sammalt mel

Brune bananer er et perfekt utgangspunkt for litt sunnere bananpannekaker med havregryn og yoghurt. Ved å skille eggene for så å piske eggehvitene og vende dem inn i røren før steking, får du skikkelig fluffy pannekaker i høy amerikansk stil.

Unn deg å lage bananpannekaker med havregryn til helgefrokosten, i ferien, eller en hverdagsmorgen du har litt ekstra tid.

Se video fra Matkanalen her på hvordan du lager mini-pannekaker på 1-2-3!

1583 har lagret denne
4
porsjoner
  • 3 stk egg
  • 3 dl melk
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 stk banan, modne
  • 1 dl hvetemel
  • 2 dl grov sammalt hvete, eller annet grovt mel
  • 1 dl havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ss sukker
  • smør, eller nøytral olje. til steking

Til servering

  • banan, i skiver
  • bær
  • honning, eller sirup
Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stk egg
  • 3 dl melk
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 stk banan, modne
  • 1 dl hvetemel
  • 2 dl grov sammalt hvete, eller annet grovt mel
  • 1 dl havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ss sukker
  • smør, eller nøytral olje. til steking

Til servering

  • banan, i skiver
  • bær
  • honning, eller sirup
Skill eggene.
Ha eggehvitene over i en romslig bolle.
Visp sammen eggeplommer, melk og yoghurt i en annen bolle.
Mos banan og rør den inn i eggeblandingen sammen med hvetemel, sammalt, havregryn, bakepulver og vaniljesukker.
Visp eggehviten til myk marengs sammen med sukkeret, og vend marengsen inn i røren.
Stek fine og gyldne pannekaker over middels høy varme.
Serveres nystekte med ønsket topping.
Serveres nystekte med ønsket topping.
woman cooking

Bon appetit!

Skill eggene.
Ha eggehvitene over i en romslig bolle.
Visp sammen eggeplommer, melk og yoghurt i en annen bolle.
Mos banan og rør den inn i eggeblandingen sammen med hvetemel, sammalt, havregryn, bakepulver og vaniljesukker.
Visp eggehviten til myk marengs sammen med sukkeret, og vend marengsen inn i røren.
Stek fine og gyldne pannekaker over middels høy varme.
Serveres nystekte med ønsket topping.
Serveres nystekte med ønsket topping.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?