Fylte pannekaker med appelsin og likør er en voksenvennlig vri på pannekakene. De er fylt med marmelade og vaniljekrem og toppet med en deilig saus med smak av appelsin og appelsinlikør.
Fylte pannekaker med appelsin og likør er en voksenvennlig vri på pannekakene. De er fylt med marmelade og vaniljekrem og toppet med en deilig saus med smak av appelsin og appelsinlikør.
Visp sammen alle ingrediensene til pannekakerøren. Røren skal bli glatt og klumpfri.
La røren hvile en halvtimes tid før du steker tynne og fine pannekaker.
Smør pannekakene med et tynt lag appelsinmarmelade og vaniljekrem. Brett de fylte pannekakene pent samme
Saus
Smelt sukkeret til gyllen karamell i en stekepanne eller kasserolle.
Tilsett appelsinjuice, sitronsaft, appelsinlikør og gjerne cirka 1 ts finrevet eller finstrimlet appelsinskall. La det koke inn til halv mengde før du pisker inn smøret.
Skjær av skallet på appelsinene, skjær appelsinen i tynne skiver og varm skivene forsiktig i sausen.
Server de fylte pannekakene med den varme sausen. Dryss over litt hakkede pistasjnøtter som pynt og topp med en kule is.
Bon appetit!
Pannekaker
Visp sammen alle ingrediensene til pannekakerøren. Røren skal bli glatt og klumpfri.
La røren hvile en halvtimes tid før du steker tynne og fine pannekaker.
Smør pannekakene med et tynt lag appelsinmarmelade og vaniljekrem. Brett de fylte pannekakene pent samme
Saus
Smelt sukkeret til gyllen karamell i en stekepanne eller kasserolle.
Tilsett appelsinjuice, sitronsaft, appelsinlikør og gjerne cirka 1 ts finrevet eller finstrimlet appelsinskall. La det koke inn til halv mengde før du pisker inn smøret.
Skjær av skallet på appelsinene, skjær appelsinen i tynne skiver og varm skivene forsiktig i sausen.
Server de fylte pannekakene med den varme sausen. Dryss over litt hakkede pistasjnøtter som pynt og topp med en kule is.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto