rask

Heidi Bjerkans sprø vaffel med rømme, rogn og løk

30 min
Lagret av 121 brukere
Heidi Bjerkans sprø vaffel med rømme, rogn og løk
Lagret av 121 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 5 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 6 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 250 g usaltet smør, smeltet og avkjølt

Til servering

  • rømme
  • lodderogn
  • løk, i tynne skiver
  • dill

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 6 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 250 g usaltet smør, smeltet og avkjølt

Til servering

  • rømme
  • lodderogn
  • løk, i tynne skiver
  • dill
Rør alt sammen og la røren stå i minimum 10 minutter før steking. Den kan med fordel lages dagen før.
Stek i vaffeljern.
Serverer vaflene med for eksempel rømme, sikrogn og løk. Her er det bare fantasien som stopper deg. Dette fungerer veldig fint som en apetittvekker.
woman cooking

Bon appetit!

Rør alt sammen og la røren stå i minimum 10 minutter før steking. Den kan med fordel lages dagen før.
Stek i vaffeljern.
Serverer vaflene med for eksempel rømme, sikrogn og løk. Her er det bare fantasien som stopper deg. Dette fungerer veldig fint som en apetittvekker.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?