Heidi Bjerkans sprø vaffel med rømme, rogn og løk
30 min
9 varer
110
Prøv sprø vafler med rømme, rogn og løk hvis du har lyst på en skikkelig god forrett. Her får du Michelin-kokk Heidi Bjerkans fantastiske oppskrift.
Ingredienser
4
porsjoner
- 5 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 6 dl vann
- 0.5 ts salt
- 250 g usaltet smør, smeltet og avkjølt
Til servering
- rømme
- lodderogn
- løk, i tynne skiver
- dill
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 5 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 6 dl vann
- 0.5 ts salt
- 250 g usaltet smør, smeltet og avkjølt
Til servering
- rømme
- lodderogn
- løk, i tynne skiver
- dill
Rør alt sammen og la røren stå i minimum 10 minutter før steking. Den kan med fordel lages dagen før.
Stek i vaffeljern.
Serverer vaflene med for eksempel rømme, sikrogn og løk. Her er det bare fantasien som stopper deg. Dette fungerer veldig fint som en apetittvekker.

Bon appetit!
Rør alt sammen og la røren stå i minimum 10 minutter før steking. Den kan med fordel lages dagen før.
Stek i vaffeljern.
Serverer vaflene med for eksempel rømme, sikrogn og løk. Her er det bare fantasien som stopper deg. Dette fungerer veldig fint som en apetittvekker.