Pannekaker med epler og vaniljesaus er fylt med smørstekte epler og toppet med vaniljesaus.
Røren kan du enkelt ta med deg på tur hvis du vil lage pannekakene ute i naturen. Hell røren på en tom melkekartong med skrukork eller en tom brusflaske.
Pannekaker med epler og vaniljesaus er fylt med smørstekte epler og toppet med vaniljesaus.
Røren kan du enkelt ta med deg på tur hvis du vil lage pannekakene ute i naturen. Hell røren på en tom melkekartong med skrukork eller en tom brusflaske.
Visp sammen alle ingrediensene til pannekakerøren.
Skjær eplene i smale båter. Ha eplebåtene, sukker og kanel i en brødpose. Knyt igjen posen og rist godt slik at sukker og kanel blir jevnt fordelt.
Smelt en god skje smør i en stekepanne og fres halvparten av eplene. Hell over godt med pannekakerøre når eplene har begynt å mykne.
Stek pannekaken over middels varme til røren har stivnet, men pannekaken fortsatt har en litt fuktig overflate. Bruker du et lokk går det litt fortere.
Snu pannekaken og stek den et minutt på den andre siden også. Dette er ikke nødvendig for et godt resultat.
Del pannekaken i jevne stykker og server den med vaniljesaus.
Bon appetit!
Visp sammen alle ingrediensene til pannekakerøren.
Skjær eplene i smale båter. Ha eplebåtene, sukker og kanel i en brødpose. Knyt igjen posen og rist godt slik at sukker og kanel blir jevnt fordelt.
Smelt en god skje smør i en stekepanne og fres halvparten av eplene. Hell over godt med pannekakerøre når eplene har begynt å mykne.
Stek pannekaken over middels varme til røren har stivnet, men pannekaken fortsatt har en litt fuktig overflate. Bruker du et lokk går det litt fortere.
Snu pannekaken og stek den et minutt på den andre siden også. Dette er ikke nødvendig for et godt resultat.
Del pannekaken i jevne stykker og server den med vaniljesaus.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto