Luftige amerikanske pannekaker
Her får du oppskriften på klassiske amerikanske luftige pannekaker. Med rause mengder godt smør og dryppende sirup kan disse nytes når som helst på dagen.
Forslag til annet tilbehør er sprøstekt bacon, sukker, sitron, granskuddsirup, karamellsaus, sjokoladesaus, fersk frukt, friske bær, is, krem, crème fraîche eller noe annet godt!
Oppskriften gir 12 små og luftige amerikanske pannekaker.
Her får du oppskriften på klassiske amerikanske luftige pannekaker. Med rause mengder godt smør og dryppende sirup kan disse nytes når som helst på dagen.
Forslag til annet tilbehør er sprøstekt bacon, sukker, sitron, granskuddsirup, karamellsaus, sjokoladesaus, fersk frukt, friske bær, is, krem, crème fraîche eller noe annet godt!
Oppskriften gir 12 små og luftige amerikanske pannekaker.
Ingredienser
- 3 stk egg, store
- 2 dl melk
- 150 g hvetemel
- 1 - 2 ss sukker
- 1.5 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1 klype salt
- smør, eller nøytral olje til steking
Til servering
- meierismør
- lønnesirup
Slik gjør du:
- 3 stk egg, store
- 2 dl melk
- 150 g hvetemel
- 1 - 2 ss sukker
- 1.5 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1 klype salt
- smør, eller nøytral olje til steking
Til servering
- meierismør
- lønnesirup
