Sjokoladepannekaker med vaniljekrem, bringebær og nutella

60 min
148 har lagret denne
Sjokoladepannekaker med vaniljekrem, bringebær og Nutella
148 har lagret denne
4
porsjoner

pannekakerøre

  • 3 stk egg, store
  • 200 g mel
  • 30 g kakao
  • 1 ss sukker
  • 5 dl melk
  • 0.25 ts salt
  • smør, til steking

Fyll

  • 2 dl vaniljekrem
  • 4 ss bringebærsyltetøy, eller rørte bringebær
  • 4 ss nutella
  • bringebær, til pynt
  • melis, til pynt
Unngå at skjermen går i dvale

pannekakerøre

  • 3 stk egg, store
  • 200 g mel
  • 30 g kakao
  • 1 ss sukker
  • 5 dl melk
  • 0.25 ts salt
  • smør, til steking

Fyll

  • 2 dl vaniljekrem
  • 4 ss bringebærsyltetøy, eller rørte bringebær
  • 4 ss nutella
  • bringebær, til pynt
  • melis, til pynt
Visp sammen alle ingrediensene til pannekakerøren, slik at røren blir glatt og klumpfri. Bruk gjerne en stavmikser.
La røren hvile en halv times tid før du steker tynne og fine pannekaker.
Bruk en mellomstor stekepanne og varm pannen over middelshøy varme. Ha smør eller olje på kjøkkenpapir og smør pannen lett før stekingen.
Ha en god øse røre i pannen. Vent 3 sekunder og hell alt det overflødige tilbake i bollen. Bruk en stekespade og skjær vekk kanten som blir igjen etter at røren er helt av.
Stek pannekaken til den er pent gyllen på undersiden, snu og stek videre i 20 sekunder på den andre siden
Legg en pannekake på en tallerken, og ha på en god skje med vaniljekrem, en skje rørte bringebær og en skje Nutella.
Legg en ny pannekake løst over og brett kantene inn mot midten, slik at du får en fin liten pakke.
Gjenta prosessen med resten av pannekakene og fyllet. Dryss over melis og pynt med bringebær.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen alle ingrediensene til pannekakerøren, slik at røren blir glatt og klumpfri. Bruk gjerne en stavmikser.
La røren hvile en halv times tid før du steker tynne og fine pannekaker.
Bruk en mellomstor stekepanne og varm pannen over middelshøy varme. Ha smør eller olje på kjøkkenpapir og smør pannen lett før stekingen.
Ha en god øse røre i pannen. Vent 3 sekunder og hell alt det overflødige tilbake i bollen. Bruk en stekespade og skjær vekk kanten som blir igjen etter at røren er helt av.
Stek pannekaken til den er pent gyllen på undersiden, snu og stek videre i 20 sekunder på den andre siden
Legg en pannekake på en tallerken, og ha på en god skje med vaniljekrem, en skje rørte bringebær og en skje Nutella.
Legg en ny pannekake løst over og brett kantene inn mot midten, slik at du får en fin liten pakke.
Gjenta prosessen med resten av pannekakene og fyllet. Dryss over melis og pynt med bringebær.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?