rask

Pannekaker med sjokoladefyll

15 min

Pannekaker med sjokoladefyll er en amerikansk godbit!

Amerikanske pannekaker kjennetegnes av at de er myke, tykke og langt mindre enn norske pannekaker. I denne versjonen er de i tillegg fylt med varm Nutella. Det går fint å bruke Nugatti eller annet type sjokoladepålegg i stedet for Nutella.

Nutella Pancakes kan anbefales som nydelig og lettlaget kosemat til mørke høstkvelder. Pannekakene serveres nystekte, og vaniljeis som tilbehør er slett ikke dumt!

Oppskriften gir 6 pannekaker.

661 har lagret denne
Pannekaker med sjokoladefyll

Pannekaker med sjokoladefyll er en amerikansk godbit!

Amerikanske pannekaker kjennetegnes av at de er myke, tykke og langt mindre enn norske pannekaker. I denne versjonen er de i tillegg fylt med varm Nutella. Det går fint å bruke Nugatti eller annet type sjokoladepålegg i stedet for Nutella.

Nutella Pancakes kan anbefales som nydelig og lettlaget kosemat til mørke høstkvelder. Pannekakene serveres nystekte, og vaniljeis som tilbehør er slett ikke dumt!

Oppskriften gir 6 pannekaker.

661 har lagret denne
2
porsjoner
  • 4.5 dl hvetemel
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 1 stk egg, stort
  • 3.5 dl melk
  • 6 ts nutella, eller annet sjokopålegg
  • 30 g smør, til steking
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4.5 dl hvetemel
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 1 stk egg, stort
  • 3.5 dl melk
  • 6 ts nutella, eller annet sjokopålegg
  • 30 g smør, til steking
Bland mel, bakepulver og sukker i en bolle.
Pisk egget sammen med melken.
Ha væsken i det tørre og rør deigen raskt sammen (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet, ellers blir deigen seig).
Varm opp en stekepanne på middels varme. La smøret smelte i pannen.
Legg på en stor spiseskje deig til hver pannekake. Deigen flyter litt utover i pannen. Legg på en stor teskje Nutella på hver pannekake og dekk over sjokoladen med en ny skje deig. Stek ikke mer enn tre pannekaker om gangen så du har kontroll.
La pannekakene steke på den ene siden på middels varme i et par minutter, til det danner seg en lysebrun stekeskorpe på undersiden og deigen stivner på oversiden. Snu pannekakene forsiktig med en stekespade og stek dem et par minutter på den andre siden også.
Server pannekakene nystekte!
woman cooking

Bon appetit!

Bland mel, bakepulver og sukker i en bolle.
Pisk egget sammen med melken.
Ha væsken i det tørre og rør deigen raskt sammen (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet, ellers blir deigen seig).
Varm opp en stekepanne på middels varme. La smøret smelte i pannen.
Legg på en stor spiseskje deig til hver pannekake. Deigen flyter litt utover i pannen. Legg på en stor teskje Nutella på hver pannekake og dekk over sjokoladen med en ny skje deig. Stek ikke mer enn tre pannekaker om gangen så du har kontroll.
La pannekakene steke på den ene siden på middels varme i et par minutter, til det danner seg en lysebrun stekeskorpe på undersiden og deigen stivner på oversiden. Snu pannekakene forsiktig med en stekespade og stek dem et par minutter på den andre siden også.
Server pannekakene nystekte!

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?