rask
vegetar

Bananpannekaker uten egg og melk

30 min
Lagret av 108 brukere
Bananpannekaker uten egg og melk
Foto: Nufsaid
Lagret av 108 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 banan
  • 2 ss olje
  • 1 dl soyamelk
  • 1 dl vann
  • 2 ss eplesidereddik
  • 1 ss lønnesirup
  • 2.5 dl hvetemel
  • 2.5 ts bakepulver
  • 0.25 ts salt
  • kanel
  • margarin, vegansk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 banan
  • 2 ss olje
  • 1 dl soyamelk
  • 1 dl vann
  • 2 ss eplesidereddik
  • 1 ss lønnesirup
  • 2.5 dl hvetemel
  • 2.5 ts bakepulver
  • 0.25 ts salt
  • kanel
  • margarin, vegansk
Bruk godt modne bananer. Skrell, og mos dem med en gaffel i en bolle.
Tilsett olje, melk, vann, eddik og sirup, og bland det godt sammen. La det stå et par minutter.
Mål opp mel, bakepulver, salt og kanel, og sil det over i blandingen. Bland forsiktig sammen, til det er lite klumper igjen.
Varm opp en stekepanne til litt over middels varme. Ha i olje eller melkefri margarin.
Bruk rundt en desiliter røre per pannekake. De skal være ganske tykke.
Stek dem på den ene siden til du merker at de setter seg godt langs kanten, om lag tre minutter. Snu, og stek et minutt på den andre siden.
woman cooking

Bon appetit!

Bruk godt modne bananer. Skrell, og mos dem med en gaffel i en bolle.
Tilsett olje, melk, vann, eddik og sirup, og bland det godt sammen. La det stå et par minutter.
Mål opp mel, bakepulver, salt og kanel, og sil det over i blandingen. Bland forsiktig sammen, til det er lite klumper igjen.
Varm opp en stekepanne til litt over middels varme. Ha i olje eller melkefri margarin.
Bruk rundt en desiliter røre per pannekake. De skal være ganske tykke.
Stek dem på den ene siden til du merker at de setter seg godt langs kanten, om lag tre minutter. Snu, og stek et minutt på den andre siden.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?