Skjebladkake

1 h
Lagret av 100 brukere
Skjebladkake
Lagret av 100 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 l kulturmelk
  • 4 stykker egg
  • 250 g sukker
  • 1 ts natron
  • hvetemel

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 l kulturmelk
  • 4 stykker egg
  • 250 g sukker
  • 1 ts natron
  • hvetemel
Bland kulturmelk, egg, sukker og natron.
Rør inn hvetemel til tykk røre.
Ha en god øse til hver kake, som blir en drøy centimeter tykk.
Stek på takke eller stekepanne uten smør.
Spis med sirup, brunost, syltetøy eller lignende.
woman cooking

Bon appetit!

Bland kulturmelk, egg, sukker og natron.
Rør inn hvetemel til tykk røre.
Ha en god øse til hver kake, som blir en drøy centimeter tykk.
Stek på takke eller stekepanne uten smør.
Spis med sirup, brunost, syltetøy eller lignende.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?