Skjebladkake

60 min

Skjebladkake stekes på takke eller i stekepanne. Uansett er de kjempegode med sirup, brunost, syltetøy eller annet pålegg du liker godt!
Kilde: Adresseavisen.

104 har lagret denne
Skjebladkake

Skjebladkake stekes på takke eller i stekepanne. Uansett er de kjempegode med sirup, brunost, syltetøy eller annet pålegg du liker godt!
Kilde: Adresseavisen.

104 har lagret denne
8
porsjoner
  • 2 l kulturmelk
  • 4 stykker egg
  • 250 g sukker
  • 1 ts natron
  • hvetemel
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 l kulturmelk
  • 4 stykker egg
  • 250 g sukker
  • 1 ts natron
  • hvetemel
Bland kulturmelk, egg, sukker og natron.
Rør inn hvetemel til tykk røre.
Ha en god øse til hver kake, som blir en drøy centimeter tykk.
Stek på takke eller stekepanne uten smør.
Spis med sirup, brunost, syltetøy eller lignende.
woman cooking

Bon appetit!

Bland kulturmelk, egg, sukker og natron.
Rør inn hvetemel til tykk røre.
Ha en god øse til hver kake, som blir en drøy centimeter tykk.
Stek på takke eller stekepanne uten smør.
Spis med sirup, brunost, syltetøy eller lignende.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?