Dette er (hytte)mat som er lett å lage og lett å like, uten at man trenger stekeovn. Raggmunkene kan strekkes i alle retninger, for eksempel med crème fraîche, rødløk og reker, da med en god klatt svensk löjrom, men dette er en standardoppskrift. Kilde: Aftenposten
Dette er (hytte)mat som er lett å lage og lett å like, uten at man trenger stekeovn. Raggmunkene kan strekkes i alle retninger, for eksempel med crème fraîche, rødløk og reker, da med en god klatt svensk löjrom, men dette er en standardoppskrift. Kilde: Aftenposten
Pisk sammen mel, salt og litt av melken til en tykk røre.
Pisk inn egget og spe med resten av melken til en vanlig, men usøtet, pannekakerøre. La røre hvile en halv times tid.
Skrell og riv potetene ned i røren.
Stek flesket sprøtt og legg tilside.
Ikke vask pannen, men ha i litt smør og stek tykke pannekaker.
Rør tyttebærene sammen med sukkeret til det får en grov syltetøy-konsistens. Smak til med sukker. (Du kan erstatte de rårørte tyttebærene med tyttebærsyltetøy.)
Servèr raggmunkene med rårørte tyttebær (tyttebærsyltetøy) og flesk, samt litt salat, på toppen.
Bon appetit!
Pisk sammen mel, salt og litt av melken til en tykk røre.
Pisk inn egget og spe med resten av melken til en vanlig, men usøtet, pannekakerøre. La røre hvile en halv times tid.
Skrell og riv potetene ned i røren.
Stek flesket sprøtt og legg tilside.
Ikke vask pannen, men ha i litt smør og stek tykke pannekaker.
Rør tyttebærene sammen med sukkeret til det får en grov syltetøy-konsistens. Smak til med sukker. (Du kan erstatte de rårørte tyttebærene med tyttebærsyltetøy.)
Servèr raggmunkene med rårørte tyttebær (tyttebærsyltetøy) og flesk, samt litt salat, på toppen.