Potetvafler
Potetvafler er perfekt som litt uformell førjulskos. Sukkeret er erstattet med moste mandelpoteter, og resultatet er små herlige munnfuller som høyner stemningen og trigger smaksløkene.
Prøv å toppe vaflene med røkelaks og avokadokrem, rakfisk, eple og rødløk eller sylte med svisker og pepperrot. Andre gode alternativer er fiken, chevré og spekeskinke, rogn med løk og rømme, spekesild med rødbetsalat og tyttebær med revet brunost.
Potetvafler er perfekt som litt uformell førjulskos. Sukkeret er erstattet med moste mandelpoteter, og resultatet er små herlige munnfuller som høyner stemningen og trigger smaksløkene.
Prøv å toppe vaflene med røkelaks og avokadokrem, rakfisk, eple og rødløk eller sylte med svisker og pepperrot. Andre gode alternativer er fiken, chevré og spekeskinke, rogn med løk og rømme, spekesild med rødbetsalat og tyttebær med revet brunost.
Ingredienser
- 300 g mandelpotet, skrelt
- 1 ss smør
- 0.5 beger rømme, eller crème fraîche
- 2 stk egg
- 100 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1.5 dl melk
- smør
Slik gjør du:
- 300 g mandelpotet, skrelt
- 1 ss smør
- 0.5 beger rømme, eller crème fraîche
- 2 stk egg
- 100 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1.5 dl melk
- smør

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto