Eplepannekaker med chèvre og timian
Disse eplepannekakene byr på den perfekte kombinasjonen av fluffy, søtt, salt og syrlig, og toppet med chèvre og timian passer de perfekt både til frokost, lunsj og middag. Det er enkelt å gjøre pannekakene både gluten- og laktosefrie. Bare bytt ut melet med fin glutenfri melblanding, bruk melk etter ønske, og stek pannekakene i laktosefritt smør eller kokosolje. Tåler du ikke laktose, må du droppe chèvren.
Disse eplepannekakene byr på den perfekte kombinasjonen av fluffy, søtt, salt og syrlig, og toppet med chèvre og timian passer de perfekt både til frokost, lunsj og middag. Det er enkelt å gjøre pannekakene både gluten- og laktosefrie. Bare bytt ut melet med fin glutenfri melblanding, bruk melk etter ønske, og stek pannekakene i laktosefritt smør eller kokosolje. Tåler du ikke laktose, må du droppe chèvren.
Ingredienser
- 1 stk egg
- 2 dl melk
- 2 dl mel
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 1 stk eple
- 100 g chevre
- 1 kvast timian
- honning, etter ønske
Slik gjør du:
- 1 stk egg
- 2 dl melk
- 2 dl mel
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 1 stk eple
- 100 g chevre
- 1 kvast timian
- honning, etter ønske
