Amerikanske pannekaker er populære til frokost og skal gjerne være små og tykke, toppet med lønnesirup og kanskje bacon. Bruk gjerne sesongens bær og litt pisket krem når det er en spesiell anledning.
Amerikanske pannekaker er populære til frokost og skal gjerne være små og tykke, toppet med lønnesirup og kanskje bacon. Bruk gjerne sesongens bær og litt pisket krem når det er en spesiell anledning.
Smelt smøret og la det avkjøles litt før det blandes med melk og egg. Visp lett sammen.
Bland sammen hvetemel, sukker, salt og bakepulver. Hell i egg- og melkeblandingen litt etter litt, og rør til du har en klumpfri røre. La pannekakerøren svelle i 10-15 minutter. Røren skal være litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.
Smelt litt smør i stekepannen, og stek pannekakene på middels varme. De skal være omtrent 15 cm i diameter. Når kakene sveller opp og bobler litt på overflaten, kan du vende dem. Avkjøl pannekakene på rist og server med ønsket tilbehør.
Bon appetit!
Smelt smøret og la det avkjøles litt før det blandes med melk og egg. Visp lett sammen.
Bland sammen hvetemel, sukker, salt og bakepulver. Hell i egg- og melkeblandingen litt etter litt, og rør til du har en klumpfri røre. La pannekakerøren svelle i 10-15 minutter. Røren skal være litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.
Smelt litt smør i stekepannen, og stek pannekakene på middels varme. De skal være omtrent 15 cm i diameter. Når kakene sveller opp og bobler litt på overflaten, kan du vende dem. Avkjøl pannekakene på rist og server med ønsket tilbehør.