Til hovedinnhold

Vafler fra Sjømannskirken i London

30 min

Hvert år feires den store vaffeldagen 25. mars, men i de norske Sjømannskirkene rundt om i verden er det vaffeldag hver dag. Vaflene har blitt selve kjennemerket på hva som venter deg om du stikker innom kirken.
Her får du vaffeloppskriften på vafler fra Sjømannskirken i London. I denne oppskriften er det brukt helmelk, men du kan bruke den melken du vil.

Lagret av 1099 brukere
Vafler fra Sjømannskirken i London

Hvert år feires den store vaffeldagen 25. mars, men i de norske Sjømannskirkene rundt om i verden er det vaffeldag hver dag. Vaflene har blitt selve kjennemerket på hva som venter deg om du stikker innom kirken.
Her får du vaffeloppskriften på vafler fra Sjømannskirken i London. I denne oppskriften er det brukt helmelk, men du kan bruke den melken du vil.

Lagret av 1099 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 3 stk egg
  • 1 dl sukker
  • 2.5 dl kremfløte
  • 5 dl melk, gjerne helmelk
  • 500 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts kardemomme
  • 0.5 ts vaniljesukker, kan sløyfes

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stk egg
  • 1 dl sukker
  • 2.5 dl kremfløte
  • 5 dl melk, gjerne helmelk
  • 500 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts kardemomme
  • 0.5 ts vaniljesukker, kan sløyfes
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland sammen det tørre.
Tilsett vekselvis fløte og melk til du har en tykk røre.
Ha røre i vaffeljernet og stek til vaflene har en gylden farge på begge sider.
Server med en klatt rømme og syltetøy eller annet tilbehør. 
woman cooking

Bon appetit!

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland sammen det tørre.
Tilsett vekselvis fløte og melk til du har en tykk røre.
Ha røre i vaffeljernet og stek til vaflene har en gylden farge på begge sider.
Server med en klatt rømme og syltetøy eller annet tilbehør. 
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?