Vafler fra Sjømannskirken i London
Hvert år feires den store vaffeldagen 25. mars, men i de norske Sjømannskirkene rundt om i verden er det vaffeldag hver dag. Vaflene har blitt selve kjennemerket på hva som venter deg om du stikker innom kirken.
Her får du vaffeloppskriften på vafler fra Sjømannskirken i London. I denne oppskriften er det brukt helmelk, men du kan bruke den melken du vil.
Hvert år feires den store vaffeldagen 25. mars, men i de norske Sjømannskirkene rundt om i verden er det vaffeldag hver dag. Vaflene har blitt selve kjennemerket på hva som venter deg om du stikker innom kirken.
Her får du vaffeloppskriften på vafler fra Sjømannskirken i London. I denne oppskriften er det brukt helmelk, men du kan bruke den melken du vil.
- 3 stk egg
- 1 dl sukker
- 2.5 dl kremfløte
- 5 dl melk, gjerne helmelk
- 500 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts kardemomme
- 0.5 ts vaniljesukker, kan sløyfes
- 3 stk egg
- 1 dl sukker
- 2.5 dl kremfløte
- 5 dl melk, gjerne helmelk
- 500 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts kardemomme
- 0.5 ts vaniljesukker, kan sløyfes
