vaniljestang, en halv teskje frø, evt vaniljesukker
Pynt
1 ts yoghurt naturell
3 stk blåbær, tørkede
mandler, seks små biter
2 ss honning, tyktflytende, evt aprikossyltetøy
Lag den fargerike pannekakerøren: Tin blåbærene og kjør dem til en mos i en food processor. Tøm i yoghurt og egg, kjør 15 sekunder til så det blander seg. Bland de tørre ingrediensene sammen i en bolle og hell i den våte blandingen, rør sammen godt.
Ha pannekakerøren i en spruteflaske eller pose med hull i hjørnet. Sett en stekepanne på svak varme, ha i litt olje. Sprut ut omrisset av en flaggermus.
Fyll deretter inn omrisset med mer røre. Stek pannekakene på lav varme for å beholde litt av den lilla fargen. Hvis du steker de for hardt blir de helt brune (men fortsatt morsomme inni).
Lag så mange flaggermus du vil og legg dem på en tallerken.
Pynt med yoghurtstriper, øyne av tørkede blåbær og hoggtenner av mandelbiter. For å gi det hele en mer autentisk nattstemning kan du lage en fullmåne av honning eller gult syltetøy (aprikos f.eks) midt på tallerkenen før du legger flaggermusene på.
Bon appetit!
Lag den fargerike pannekakerøren: Tin blåbærene og kjør dem til en mos i en food processor. Tøm i yoghurt og egg, kjør 15 sekunder til så det blander seg. Bland de tørre ingrediensene sammen i en bolle og hell i den våte blandingen, rør sammen godt.
Ha pannekakerøren i en spruteflaske eller pose med hull i hjørnet. Sett en stekepanne på svak varme, ha i litt olje. Sprut ut omrisset av en flaggermus.
Fyll deretter inn omrisset med mer røre. Stek pannekakene på lav varme for å beholde litt av den lilla fargen. Hvis du steker de for hardt blir de helt brune (men fortsatt morsomme inni).
Lag så mange flaggermus du vil og legg dem på en tallerken.
Pynt med yoghurtstriper, øyne av tørkede blåbær og hoggtenner av mandelbiter. For å gi det hele en mer autentisk nattstemning kan du lage en fullmåne av honning eller gult syltetøy (aprikos f.eks) midt på tallerkenen før du legger flaggermusene på.