Minipaier
Lag minipaier til middag, lunsj eller sommerfesten! Paiene kan du fylle med hva du vil, men dette kan være noen gode kombinasjoner:
- Ost og skinke
- Salsiccia eller annen pølse, brokkoli og cheddar
- Sprøstekt bacon, purre og cheddar
- Soltørkede tomater, oliven og feta
Mini-brokkolibuketter, purre og vårløk kan gjerne stekes raskt i stekepannen med litt olje før du har de over i paibunnen.
Server paiene med en crème fraîche-dressing. Smak crème fraîche til med noen dråper sitronsaft, salt og kvernet pepper. Tilsett gjerne hakkede friske urter som gressløk, kjørvel, basilikum, estragon eller persille.
Denne oppskriften gir 6-8 paiformer, cirka 10-12 cm i diameter.
Lag minipaier til middag, lunsj eller sommerfesten! Paiene kan du fylle med hva du vil, men dette kan være noen gode kombinasjoner:
- Ost og skinke
- Salsiccia eller annen pølse, brokkoli og cheddar
- Sprøstekt bacon, purre og cheddar
- Soltørkede tomater, oliven og feta
Mini-brokkolibuketter, purre og vårløk kan gjerne stekes raskt i stekepannen med litt olje før du har de over i paibunnen.
Server paiene med en crème fraîche-dressing. Smak crème fraîche til med noen dråper sitronsaft, salt og kvernet pepper. Tilsett gjerne hakkede friske urter som gressløk, kjørvel, basilikum, estragon eller persille.
Denne oppskriften gir 6-8 paiformer, cirka 10-12 cm i diameter.
Paideig
- 125 g smør, kaldt
- 250 g mel
- 0.75 dl vann, kaldt
Eggestand
- 3 dl fløte
- 1 dl melk
- 4 stykker egg, mellomstore/store
- salt
- pepper
Forslag til fyll
- ost, og skinke
- Salsiccia, og brokkoli og mozzarella
- sprøstekt bacon, og purre og cheddar
- soltørkede tomater, og oliven og feta
Paideig
- 125 g smør, kaldt
- 250 g mel
- 0.75 dl vann, kaldt
Eggestand
- 3 dl fløte
- 1 dl melk
- 4 stykker egg, mellomstore/store
- salt
- pepper
Forslag til fyll
- ost, og skinke
- Salsiccia, og brokkoli og mozzarella
- sprøstekt bacon, og purre og cheddar
- soltørkede tomater, og oliven og feta
