At smaken er avgjørende når man lager en rett er jo ganske innlysende, men konsistensen er også særdeles viktig. Satser du på sprø bunn er du på stø grunn. Denne oppskriften gir 8 små terter.
At smaken er avgjørende når man lager en rett er jo ganske innlysende, men konsistensen er også særdeles viktig. Satser du på sprø bunn er du på stø grunn. Denne oppskriften gir 8 små terter.
Skjær løken i tynne skiver. Fres løken et par minutter i smør, den skal bli myk men ikke få noe særlig farge. Dryss sukker og tilsett eddik. La løkensmåputre til væsken har fordampet og løken er myk. Bland inn timianblader og smak til med salt og pepper
Tin og kjevl butterdeigsplatene ut til de blir dobbelt så lange. Del hver plate i to. Bruk spissen på kniven og lag et spor langsmed alle sidene, ca. 1 cm fra kanten. Prikk midtenmed en gaffel og legg bunnene over på et stekebrett med bakepapir. Pensle denmarkerte kanten med egg
Fordel rødløkskompotten på midten av bunnene.Skjær osten i skiver og fordel skivene oppå løken. Drypp til slutt litt honning over osten og stek tertene gylne ved 215 grader i ca. 15 – 20 minutter
Nytes varme eller lunkne.
Bon appetit!
Skjær løken i tynne skiver. Fres løken et par minutter i smør, den skal bli myk men ikke få noe særlig farge. Dryss sukker og tilsett eddik. La løkensmåputre til væsken har fordampet og løken er myk. Bland inn timianblader og smak til med salt og pepper
Tin og kjevl butterdeigsplatene ut til de blir dobbelt så lange. Del hver plate i to. Bruk spissen på kniven og lag et spor langsmed alle sidene, ca. 1 cm fra kanten. Prikk midtenmed en gaffel og legg bunnene over på et stekebrett med bakepapir. Pensle denmarkerte kanten med egg
Fordel rødløkskompotten på midten av bunnene.Skjær osten i skiver og fordel skivene oppå løken. Drypp til slutt litt honning over osten og stek tertene gylne ved 215 grader i ca. 15 – 20 minutter
Nytes varme eller lunkne.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto