Denne paien med salami og parmesan er som navnet tilsier veldig lett å lage! Ved å bruke butterdeig som bunn til pai, kan du enkelt trylle frem en god hverdagsmiddag på 1-2-3.
Oppskriften er hentet fra Susanne Kaluzas kokebok «Juksekokeboka»
Denne paien med salami og parmesan er som navnet tilsier veldig lett å lage! Ved å bruke butterdeig som bunn til pai, kan du enkelt trylle frem en god hverdagsmiddag på 1-2-3.
Oppskriften er hentet fra Susanne Kaluzas kokebok «Juksekokeboka»
Gjør klar bunnene. La butterdeigen bli kjøleskapskald før du kjevler den ut til den blir på tykkelse med et kronestykke.
Skjær hver plate i ønsket form og størrelse og flytt de over på bakepapir. Brett en liten kant rundt terten. Prikk forsiktig over bunnen med en gaffel, slik at bunnen ikke hever seg.
Smør raust med pesto over bunnene. Ha over revet parmesan og salami.
Stek lavt i ovnen i 15-20 minutter eller til kanten på tertene er gylne.
Server tertene lune med sort pepper og ruccola på toppen
Bon appetit!
Sett ovnen på 200 grader. Bruk gjerne undervarme.
Gjør klar bunnene. La butterdeigen bli kjøleskapskald før du kjevler den ut til den blir på tykkelse med et kronestykke.
Skjær hver plate i ønsket form og størrelse og flytt de over på bakepapir. Brett en liten kant rundt terten. Prikk forsiktig over bunnen med en gaffel, slik at bunnen ikke hever seg.
Smør raust med pesto over bunnene. Ha over revet parmesan og salami.
Stek lavt i ovnen i 15-20 minutter eller til kanten på tertene er gylne.
Server tertene lune med sort pepper og ruccola på toppen