rask

Enkel pai med salami og parmesan

30 min

Denne paien med salami og parmesan er som navnet tilsier veldig lett å lage! Ved å bruke butterdeig som bunn til pai, kan du enkelt trylle frem en god hverdagsmiddag på 1-2-3.

Oppskriften er hentet fra Susanne Kaluzas kokebok «Juksekokeboka»

244 har lagret denne
Enkel pai med salami og parmesan
Foto: Mette Møller

Denne paien med salami og parmesan er som navnet tilsier veldig lett å lage! Ved å bruke butterdeig som bunn til pai, kan du enkelt trylle frem en god hverdagsmiddag på 1-2-3.

Oppskriften er hentet fra Susanne Kaluzas kokebok «Juksekokeboka»

244 har lagret denne
4
porsjoner
  • 4 plate(r) butterdeig
  • 8 ss pesto, rød
  • 75 g parmesan, revet
  • 1 pakke salami, gjerne italiensk
  • ruccolasalat
  • pepper, etter smak
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 plate(r) butterdeig
  • 8 ss pesto, rød
  • 75 g parmesan, revet
  • 1 pakke salami, gjerne italiensk
  • ruccolasalat
  • pepper, etter smak
Sett ovnen på 200 grader. Bruk gjerne undervarme.
Gjør klar bunnene. La butterdeigen bli kjøleskapskald før du kjevler den ut til den blir på tykkelse med et kronestykke.
Skjær hver plate i ønsket form og størrelse og flytt de over på bakepapir. Brett en liten kant rundt terten. Prikk forsiktig over bunnen med en gaffel, slik at bunnen ikke hever seg.
Smør raust med pesto over bunnene. Ha over revet parmesan og salami.
Stek lavt i ovnen i 15-20 minutter eller til kanten på tertene er gylne.
Server tertene lune med sort pepper og ruccola på toppen
woman cooking

Bon appetit!

Sett ovnen på 200 grader. Bruk gjerne undervarme.
Gjør klar bunnene. La butterdeigen bli kjøleskapskald før du kjevler den ut til den blir på tykkelse med et kronestykke.
Skjær hver plate i ønsket form og størrelse og flytt de over på bakepapir. Brett en liten kant rundt terten. Prikk forsiktig over bunnen med en gaffel, slik at bunnen ikke hever seg.
Smør raust med pesto over bunnene. Ha over revet parmesan og salami.
Stek lavt i ovnen i 15-20 minutter eller til kanten på tertene er gylne.
Server tertene lune med sort pepper og ruccola på toppen
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?