Kyllingpai
Kyllingpai med karamellisert rødløk og fetaost er smakfullt og godt!
I denne oppskriften er det brukt en rektangulær form på 30x10 cm. Paien kan lages i en annen form, som for eksempel firkantet 20x20 cm eller rund 20 cm i diameter. Kjevl bare ut butterdeigen etter fasongen på formen du bruker.
Terten kan lages uten kylling, eller du kan erstatte kylling med andeconfit. Fetaost kan byttes ut med chevre skåret i skiver.
Kyllingpai med karamellisert rødløk og fetaost er smakfullt og godt!
I denne oppskriften er det brukt en rektangulær form på 30x10 cm. Paien kan lages i en annen form, som for eksempel firkantet 20x20 cm eller rund 20 cm i diameter. Kjevl bare ut butterdeigen etter fasongen på formen du bruker.
Terten kan lages uten kylling, eller du kan erstatte kylling med andeconfit. Fetaost kan byttes ut med chevre skåret i skiver.
- 2 stykker rødløk
- 2 ss smør
- 2 ss sukker
- 2 ss balsamicoeddik
- 2 - 3 plate(r) butterdeig, frossen
- 150 g kylling, ferdigstekt, gjerne lårkjøtt
- 150 g fetaost
- friske urter, til pynt
- 1 stk eggeplomme
- 2 stykker rødløk
- 2 ss smør
- 2 ss sukker
- 2 ss balsamicoeddik
- 2 - 3 plate(r) butterdeig, frossen
- 150 g kylling, ferdigstekt, gjerne lårkjøtt
- 150 g fetaost
- friske urter, til pynt
- 1 stk eggeplomme
