Kyllingpai

60 min
1064 har lagret denne
Kyllingpai
1064 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 stykker rødløk
  • 2 ss smør
  • 2 ss sukker
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 - 3 plate(r) butterdeig, frossen
  • 150 g kylling, ferdigstekt, gjerne lårkjøtt
  • 150 g fetaost
  • friske urter, til pynt
  • 1 stk eggeplomme
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker rødløk
  • 2 ss smør
  • 2 ss sukker
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 - 3 plate(r) butterdeig, frossen
  • 150 g kylling, ferdigstekt, gjerne lårkjøtt
  • 150 g fetaost
  • friske urter, til pynt
  • 1 stk eggeplomme
Skjær løken i tynne skiver. Fres den et par minutter i smør, den skal bli myk og litt gyllen.
Dryss over sukker og tilsett balsamicoeddik. La løken småputre til væsken har fordampet, og løken har blitt bløt og deilig. Smak til med salt og pepper.
Tin butterdeigsplatene og legg dem oppå hverandre. Kjevl ut deigen, slik at den blir dobbelt så lang og passer i formen. Deigen skal henge litt over kanten.
Fordel rødløkskompotten utover bunnen.
Skjær eller riv kylling i mindre biter og fordel kyllingen over løken. Smuldre over fetaosten og drypp over litt olje.
Pensle kantene med eggeplomme og stek paien midt i ovnen ved 215 grader i ca. 15 - 20 minutter, eller til kanten har blitt gyllen og sprø.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær løken i tynne skiver. Fres den et par minutter i smør, den skal bli myk og litt gyllen.
Dryss over sukker og tilsett balsamicoeddik. La løken småputre til væsken har fordampet, og løken har blitt bløt og deilig. Smak til med salt og pepper.
Tin butterdeigsplatene og legg dem oppå hverandre. Kjevl ut deigen, slik at den blir dobbelt så lang og passer i formen. Deigen skal henge litt over kanten.
Fordel rødløkskompotten utover bunnen.
Skjær eller riv kylling i mindre biter og fordel kyllingen over løken. Smuldre over fetaosten og drypp over litt olje.
Pensle kantene med eggeplomme og stek paien midt i ovnen ved 215 grader i ca. 15 - 20 minutter, eller til kanten har blitt gyllen og sprø.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?