Bland sammen yoghurt og finrevet eller knust hvitløk til dressingen. Smak til med salt, kvernet pepper og en klype sukker. Sett dressingen til side så lenge.
Rens paprikaen og skjær den i små biter. Bruk en stor stekepanne, tilsett en skvett olivenolje og stek paprikaen over middels varme til den er myk og sødmefull. Tilsett noen dråper eddik og krydre med salt og pepper.
Hakk grønnkålen i små biter. Finhakk hvitløk og chili.
Varm en stor stekepanne, tilsett litt olivenolje og fres grønnkålen under omrøring i ett minutt, eller til grønnkålen blir blank og litt myk. Tilsett hvitløk og chili underveis i stekingen.
Ha i en liten dæsj med vann og fres videre til vannet har fordampet. Hell alt over på en stor tallerken og fordel det utover slik at grønnkålen avkjøles raskt.
Bland sammen avkjølt grønnkål, quinoa, egg, mel og ost. Krydre blandingen med salt og kvernet pepper.
Stek små og litt tykke pannekaker over middels varme. Press blandingen litt utover slik at pannekaken blir jevn.
Snu forsiktig når undersiden er pent gyllen og stek videre på den andre siden. Serveres med yoghurtdressing og paprikasalsa.
Bon appetit!
Bland sammen yoghurt og finrevet eller knust hvitløk til dressingen. Smak til med salt, kvernet pepper og en klype sukker. Sett dressingen til side så lenge.
Rens paprikaen og skjær den i små biter. Bruk en stor stekepanne, tilsett en skvett olivenolje og stek paprikaen over middels varme til den er myk og sødmefull. Tilsett noen dråper eddik og krydre med salt og pepper.
Hakk grønnkålen i små biter. Finhakk hvitløk og chili.
Varm en stor stekepanne, tilsett litt olivenolje og fres grønnkålen under omrøring i ett minutt, eller til grønnkålen blir blank og litt myk. Tilsett hvitløk og chili underveis i stekingen.
Ha i en liten dæsj med vann og fres videre til vannet har fordampet. Hell alt over på en stor tallerken og fordel det utover slik at grønnkålen avkjøles raskt.
Bland sammen avkjølt grønnkål, quinoa, egg, mel og ost. Krydre blandingen med salt og kvernet pepper.
Stek små og litt tykke pannekaker over middels varme. Press blandingen litt utover slik at pannekaken blir jevn.
Snu forsiktig når undersiden er pent gyllen og stek videre på den andre siden. Serveres med yoghurtdressing og paprikasalsa.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto