Hva er vel ikke bedre enn skikkelig crispy kyllinglår inntil en fresh salat? Denne retten er ferdig på under en halvtime, og lages i airfryer. Oppskriften er hentet fra Simen Vatnes kokebok «Norsk mat med airfryer».
Hva er vel ikke bedre enn skikkelig crispy kyllinglår inntil en fresh salat? Denne retten er ferdig på under en halvtime, og lages i airfryer. Oppskriften er hentet fra Simen Vatnes kokebok «Norsk mat med airfryer».
Bland sammen finhakket hvitløk, olivenolje, honning, sitronsaft, timian, salt og pepper.
Gni marinaden godt inn i kyllinglårene og legg dem i airfryeren. Stek på 190 grader i ca. 25 minutter til de er skikkelig sprø på utsiden.
Riv opp hjertesalat og skjær pære i biter. Grov- hakk valnøtter og riv opp litt fast modnet ost, gjerne fra norske produsenter. Bland sammen olivenolje, honning og sitronsaft og vend sammen alt til en deilig salat.
Server kyllinglårene sammen med salaten, og ha gjerne poteter eller brød som tilbehør.
Bon appetit!
Bland sammen finhakket hvitløk, olivenolje, honning, sitronsaft, timian, salt og pepper.
Gni marinaden godt inn i kyllinglårene og legg dem i airfryeren. Stek på 190 grader i ca. 25 minutter til de er skikkelig sprø på utsiden.
Riv opp hjertesalat og skjær pære i biter. Grov- hakk valnøtter og riv opp litt fast modnet ost, gjerne fra norske produsenter. Bland sammen olivenolje, honning og sitronsaft og vend sammen alt til en deilig salat.
Server kyllinglårene sammen med salaten, og ha gjerne poteter eller brød som tilbehør.