Denne formen lager seg nærmest selv og går hjem hos både store og små. Smakfulle pølser og ovnsstekte grønnsaker med deilig dressing er perfekt hverdagsmiddag.
Dessuten blir det lite oppvask, og det er jo alltid et pluss!
Denne formen lager seg nærmest selv og går hjem hos både store og små. Smakfulle pølser og ovnsstekte grønnsaker med deilig dressing er perfekt hverdagsmiddag.
Dessuten blir det lite oppvask, og det er jo alltid et pluss!
Vask og kutt søtpotetene i båter. Bland sammen olje, balsamico, honning og sennep.
Vend søtpotetene inn i dressingen, og ha blandingen i en ildfast form. Stek søtpotetene i ovnen i 15 minutter, før du tilsetter pølsebitene, og steker videre i 10 minutter til.
Mens potetene og pølsene steker, kan du gjøre klar resten av grønnsakene. Del løken i båter, vask og kutt av endene av aspargesbønnene. Vend så inn grønnsakene i resten av dressingen.
Fordel grønnsakene utover i pannen, og stek videre i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre.
Server og nyt!
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 200 grader.
Vask og kutt søtpotetene i båter. Bland sammen olje, balsamico, honning og sennep.
Vend søtpotetene inn i dressingen, og ha blandingen i en ildfast form. Stek søtpotetene i ovnen i 15 minutter, før du tilsetter pølsebitene, og steker videre i 10 minutter til.
Mens potetene og pølsene steker, kan du gjøre klar resten av grønnsakene. Del løken i båter, vask og kutt av endene av aspargesbønnene. Vend så inn grønnsakene i resten av dressingen.
Fordel grønnsakene utover i pannen, og stek videre i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre.
Server og nyt!
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto