Koteletter i ovn med purre og sennep
«Hva skal vi ha til middag?» De fleste av oss har et knippe favoritter som går på rundgang. Kanskje fordi vi vet de rundt bordet liker det, eller fordi man ikke orker å være kreativ på matbutikken før man skal hjem og lage middag.
Her har jeg tatt en kjent matvare, koteletten, og tilført en liten vri. Resultatet er en enkel, god og rask middagrett.
Kanskje blir dette din nye kotelett-favoritt. God middag!
«Hva skal vi ha til middag?» De fleste av oss har et knippe favoritter som går på rundgang. Kanskje fordi vi vet de rundt bordet liker det, eller fordi man ikke orker å være kreativ på matbutikken før man skal hjem og lage middag.
Her har jeg tatt en kjent matvare, koteletten, og tilført en liten vri. Resultatet er en enkel, god og rask middagrett.
Kanskje blir dette din nye kotelett-favoritt. God middag!
Ingredienser
- 4 - 6 stk svinekoteletter
- 3 dl matfløte
- 1 dl kyllingfond, utblandet
- 2 ts grov sennep
- 1 pakke aspargesbønner, kutt av tuppene
- 3 stk gulrøtter, i skiver
- 1 stk purreløk, grovhakket
- 1 smør
- 1 salt
- 1 pepper
Slik gjør du:
- 4 - 6 stk svinekoteletter
- 3 dl matfløte
- 1 dl kyllingfond, utblandet
- 2 ts grov sennep
- 1 pakke aspargesbønner, kutt av tuppene
- 3 stk gulrøtter, i skiver
- 1 stk purreløk, grovhakket
- 1 smør
- 1 salt
- 1 pepper
