Vask og skrubb gresskaret godt. Del gresskaret i to og skrap ut den bløte kjernen og frøene med en spiseskje.
Del gresskaret i skiver. Legg skivene i en bakepapirkledd langpanne.
Ringle over olje og krydre med salt og pepper. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter til gresskarbitene er møre. Fjern skallet og del i terninger.
Bland sammen ingrediensene til vinaigretten og vend halvparten av vinaigretten i grønnkålen.
Ha grønnkålen over i en stor bolle og bland inn bakt gresskar, granateplekjerner, fetaost, pekannøtter og gresskarkjerner. Hell over resten av vinaigretten og server.
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 200 grader.
Vask og skrubb gresskaret godt. Del gresskaret i to og skrap ut den bløte kjernen og frøene med en spiseskje.
Del gresskaret i skiver. Legg skivene i en bakepapirkledd langpanne.
Ringle over olje og krydre med salt og pepper. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter til gresskarbitene er møre. Fjern skallet og del i terninger.
Bland sammen ingrediensene til vinaigretten og vend halvparten av vinaigretten i grønnkålen.
Ha grønnkålen over i en stor bolle og bland inn bakt gresskar, granateplekjerner, fetaost, pekannøtter og gresskarkjerner. Hell over resten av vinaigretten og server.