Lam - Se alle våre oppskrifter

Oppskrifter med lammekjøtt

Lam er mer enn det klassiske lammelåret til påske. Lammeskank, greske kjøttboller og pinnekjøtt – her finner du våre beste oppskrifter med lammekjøtt.

Gå til lagrede oppskrifter
populære filtre
måltid
egenskap
type rett
ingrediens
1
av3

Lam - oppskrifter til hele året

Lammekjøtt er en del av kosten for mange av oss, og spesielt under høytider og til finere anledninger. Vi gleder oss til pinnekjøttet i julen, og lammemiddag av ulike slag i påsken. Lam er ikke bare et veldig smakfullt kjøtt, det er også allsidig og relativt enkelt å tilberede - spesielt om du setter av nok tid. På Godt.no finner du både de mer avanserte oppskriftene som tar litt lenger tid, og de enkle og raske lammerettene.

Lam på grillen: Perfekt til sommeren

Mellom påske og jul har vi sommer og høst, og også under disse sesongene er lam en god råvare å inkludere på menyen. Lam gjør seg for eksempel bra som grillmat! Du kan for eksempel lage grillspyd med lam, eller gå for en hel lammestek. Med deilig tilbehør som friske salater og dressinger, blir grillfesten komplett.

Høstmeny med lam

Når høsten melder seg vil vi gjerne ha noe varmende og godt på middagsbordet. Gryter av alle slag, og gjerne med mange og velbalanserte krydder, er nydelig trøstemat når sommeren svinner hen. Gryter med lam er spesielt populært, og det beste av alt - de lager seg nesten selv. Hos oss kan finne gryter med alt fra greske til marokkanske smaker, eller kanskje du vil prøve en norsk lapskaus med lam?

Raske lammemiddager

Har du litt lite tid for hånden, kan du fremdeles finne oppskrifter med lam som smaker godt. Du kan for eksempel teste en av våre oppskrifter med kjøttdeig av lam? Både kebab og kjøttboller er gode og raske alternativer du kan lage av lammekjøttdeig. Er du en pastaelsker som oss, kan vi også råde deg til å lage en deilig ragu.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?