Gratinert sprø kylling med parmesan
I 2021 har Lise Finckenhagen et kommersielt samarbeid med Prior. Oppskriftene Finckenhagen leverer til VG og Godt bestemmes i samarbeid med redaksjonen, og tekstene godkjennes av journalistene på Godt. Oppskriftene er uten kommersielle bindinger eller produktplasseringer.
Klassikeren «chicken parmesan»! Kylling (brukte overlår denne gangen) panert i en blanding av loffsmuler og parmesan, sprøstekt og toppet med tomatsaus og mozzarella – og gratinert! Alt med smeltet ost er digg og dette er intet unntak! Prøv da vel!
I 2021 har Lise Finckenhagen et kommersielt samarbeid med Prior. Oppskriftene Finckenhagen leverer til VG og Godt bestemmes i samarbeid med redaksjonen, og tekstene godkjennes av journalistene på Godt. Oppskriftene er uten kommersielle bindinger eller produktplasseringer.
Klassikeren «chicken parmesan»! Kylling (brukte overlår denne gangen) panert i en blanding av loffsmuler og parmesan, sprøstekt og toppet med tomatsaus og mozzarella – og gratinert! Alt med smeltet ost er digg og dette er intet unntak! Prøv da vel!
- 6 - 8 stk kyllinglårfilet
- 2 dl mel
- 2 stk egg
- 2 dl loffsmuler
- 2 dl parmesan, revet
- 1 ts oregano
- 250 g mozzarella, revet
- salt og kvernet pepper
- smør, og olje til steking
- basilikum, frisk, til servering
- spagetti, til servering
Tomatsaus
- 2 bokser knuste tomater
- 4 stk hvitløksfedd, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 1 stk tørket chili, eller en liten klype chiliflak
- 1 klype salt
- 1 klype sukker
- basilikum, frisk
- olivenolje
- 6 - 8 stk kyllinglårfilet
- 2 dl mel
- 2 stk egg
- 2 dl loffsmuler
- 2 dl parmesan, revet
- 1 ts oregano
- 250 g mozzarella, revet
- salt og kvernet pepper
- smør, og olje til steking
- basilikum, frisk, til servering
- spagetti, til servering
Tomatsaus
- 2 bokser knuste tomater
- 4 stk hvitløksfedd, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 1 stk tørket chili, eller en liten klype chiliflak
- 1 klype salt
- 1 klype sukker
- basilikum, frisk
- olivenolje
