Saftig kyllingform med mozzarella
Se på oppskriften som et utgangspunkt med store muligheter for variasjon. Ta en ekstra titt i kjøleskapet og se om noe kan brukes. Bacon eller krydret pølse er for eksempel supert sammen med kyllingen. Og brødtrikset fungerer faktisk veldig bra, der daggammelt brød som suger til seg all den gode kraften samtidig som det blir sprøtt på toppen.
Tips:
La mozzarellaen få renne godt av seg før bruk. Mozzarella kan eventuelt erstattes med revet ost.
Som ekstra tilbehør passer det godt med ris, couscous eller poteter.
Se på oppskriften som et utgangspunkt med store muligheter for variasjon. Ta en ekstra titt i kjøleskapet og se om noe kan brukes. Bacon eller krydret pølse er for eksempel supert sammen med kyllingen. Og brødtrikset fungerer faktisk veldig bra, der daggammelt brød som suger til seg all den gode kraften samtidig som det blir sprøtt på toppen.
Tips:
La mozzarellaen få renne godt av seg før bruk. Mozzarella kan eventuelt erstattes med revet ost.
Som ekstra tilbehør passer det godt med ris, couscous eller poteter.
- 8 stk kylling, overlår, med skinn og ben
- 600 g tomat, mellomstore
- 2 stk rød paprika
- 1 stk gul paprika
- 2 - 4 fedd hvitløk
- tørket chili
- olivenolje
- 200 g brød, i grove biter, gjerne surdeigsbrød eller lyst brød
- 1 - 2 stykker mozzarella, fersk
- basilikum
- 8 stk kylling, overlår, med skinn og ben
- 600 g tomat, mellomstore
- 2 stk rød paprika
- 1 stk gul paprika
- 2 - 4 fedd hvitløk
- tørket chili
- olivenolje
- 200 g brød, i grove biter, gjerne surdeigsbrød eller lyst brød
- 1 - 2 stykker mozzarella, fersk
- basilikum
